תודה רבהיש לי חבר שעובד שם והם פתוחים.
ברון גם פתוחים למיטב ידיעתיסליחה על הטרמפ שאני תופסת.
אבל בעלי ממש חייב כובע (יעני מגבעת) השבוע, יש איפה לקנות??
הם עובדים כרגיל אני לא יודע בדיוק זמנים אבל בדיוק אתמול דיברנו והוא טען שהם עובדים כרגיל...תודה רבה
עד מתי?
אני יבדוק...עברתי שם אתמול נראה בשיפוצים
אולי כדאי ש @חרבונא ישאל את העובד איך נכנסים/קונים
אולי מסדר הסחורה החבר של @חרבונא ישלוף איזה חליפה לחתן המסכן???בדקתי איתו עכשיו וPNINA-ZILUM צודקת...
לא הבנתי אותו אתמול
הם עובדים כרגיל אבל לא עבודה רגילה....
הם בשיפוצים אין צפי עדיין (העובדים עדיין שם מסדרים סחורות וכאלה)
בונים שני קומות משהו גדול יותר.
סורי על ההטעיה...
האמת ששאלתי והוא אמר שיבדוק עם המנהל שלו...אולי מסדר הסחורה החבר של @חרבונא ישלוף איזה חליפה לחתן המסכן???
ואווו הם נמצאים שם עכשיו ובאמת סגור...האמת ששאלתי והוא אמר שיבדוק עם המנהל שלו...
אני לא הייתי תולה בו הרבה תקוות אבל אולי לכו תדעו...
הכל שם בלאגן עדיין ככה שכדאי ללכת לחנויות אחרות.
אני אולי יכול לעזור עם המחירים בחנויות אחרות אם יש לכם כיוון לחנות אני יבדוק דרך הת"ת שלנו אמור להיות הנחות
(יותר בירושליים אבל יש רשתות...)
לא נעים לי ממנו...ואווו הם נמצאים שם עכשיו ובאמת סגור...
יש אפשרות לקבל את הטלפון של החבר שעובד שם?
דחוף לנו מאוד!!
אולי תוכלו לדבר איתו?לא נעים לי ממנו...
בלתי אפשרי, הוא כבר קנה שם חליפת חתנים אך השרוולים קצרים (כשקנו אותה המוכר אמר שאפשר להאריך ובפועל לא ניתן)אני יכול לעזור בחנות אחרת אולי שכן פתוחה?
אני יבדוק שוב אני ישאל אותו...אולי תוכלו לדבר איתו?
בלתי אפשרי, הוא כבר קנה שם חליפת חתנים אך השרוולים קצרים (כשקנו אותה המוכר אמר שאפשר להאריך ובפועל לא ניתן)
נשמח מאוד אם נוכל ליצור קשר עם מישהו שם מהחנות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: