אכן לפי מה שבררתי בזמנו זה היה נשמע אותו הדבר,זו אותה מכונה. אפילו החלפים זהים
רק העיצוב של הפלסטיק שונה
ה1611 זולה יותר בגלל העיצוב הישן יותר. שגם הוא מעולה
ואם אתה משתמש לשימוש ביתי ודאי שווה לחסוך בגלל העיצוב
אכן לפי מה שבררתי בזמנו זה היה נשמע אותו הדבר,זו אותה מכונה. אפילו החלפים זהים
רק העיצוב של הפלסטיק שונה
ה1611 זולה יותר בגלל העיצוב הישן יותר. שגם הוא מעולה
ה1141 נחשבת יותר אמינה ופחות תקלות.מישהו יודע מה ההבדל בין הדגמים האלו של פנסוניק
1411
ל1421?מפרט טכני מכונת תספורת Panasonic ER1411 פנסוניק - זאפ השוואת מחירים
לפניכם מפרט טכני של מכונת תספורת Panasonic ER1411 פנסוניק. כל הנתונים שחייבים לדעת כדי לבחור נכון! זאפ השוואת מחירים מציגים לכם את כל המידע שעוזר לכם להשוות.www.zap.co.il
הבדל של כ60 ש"ח במחירמפרט טכני מכונת תספורת Panasonic ER1421 פנסוניק - זאפ השוואת מחירים
לפניכם מפרט טכני של מכונת תספורת Panasonic ER1421 פנסוניק. כל הנתונים שחייבים לדעת כדי לבחור נכון! זאפ השוואת מחירים מציגים לכם את כל המידע שעוזר לכם להשוות.www.zap.co.il
עדיין ממליץ על המכונה ? הוא חותך גם 0 ?בפנסוניק גם ה1141 מכונה אלופה, יש לי אותה 6 שנים והיא מעולה ממש ממש, והיא עולה הרבה פחות מכל המכונות הנ"ל.
תודה.לי יש מכונה מדהימה. finalcut davidi מכונה שקטה ואיכותית , חותך 00 ממש ולא כמו האוסטר אלא ממש 00 עלה לי 200 ש"ח, אחריות לשנה אבל נראה איכותי מאד
אפשר קישור ?מניסיון, אין על המכונה החדשה של ברבר. יקרה קצת פחות מאוסטר, קלה כמו נוצה. שירות מעולה במקרה של תקלה.
האם עדיין ממליץ ? והאם הכוונה ל 1141 או לבפנסוניק גם ה1141 מכונה אלופה, יש לי אותה 6 שנים והיא מעולה ממש ממש, והיא עולה הרבה פחות מכל המכונות הנ"ל.
קניתי בחנות חשמל- נראה לי חשמל הקרןאפשר קישור ?
ממליץ לגמרי.עדיין ממליץ על המכונה ? הוא חותך גם 0 ?
תודה.ממליץ לגמרי.
מה אתה מתכוון חותך 0 ??
תספורת מליאה ?? וואלה לא מבין בזה....
פס מאחורה הוא עושה מצויין.
הכל אותה מכונה.תודה.
לגבי השאלה השניה יש לך 1141 או 1411 ? המספרים דומים אבל שונים. ראיתי באשכיל קצת בלבול ביניהם אבל אולי כולם מתכוונים לאותו אחד.
חשוב לנו לצורך חשוב לדעת על טיב המכונה ואיפה קונים אם תוכלו ליצור קשר 0527101273לי יש מכונה מדהימה. finalcut davidi מכונה שקטה ואיכותית , חותך 00 ממש ולא כמו האוסטר אלא ממש 00 עלה לי 200 ש"ח, אחריות לשנה אבל נראה איכותי מאד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: