עוגות/עוגיות דחוף, הכנתי אתמול בצק שמרים לפוקאצות ושמתי להתפחה במקרר

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
שמתי מים קרים ולא חמימים כי היה זכור לי שככה קראתי שכשמתפיחים לילה לא צריך מים חמימים
תכלס עברו 6 שעות בערך
אני מוצאיה את הבצק עכשיו ולא תפח בכלללל
הוא דחוס וקשיח
מה עושים?? אני חייבת להכין את זה עכשיו
תודה רבה
 

Sped

משתמש פעיל
צריך לחכות עד שזה מגיע לטמפרטורת חדר ואז לתת לו לטפוח קצת כפי הצורך
 

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
צריך לחכות עד שזה מגיע לטמפרטורת חדר ואז לתת לו לטפוח קצת כפי הצורך
אבל מה זה אומר שהוא לא יהיה אוורירי כמו שקורה כשאני מתפיחה רגיל?
 

המסודרת

משתמש מקצוען
יש שיטה מעולה להתפחה
מחממים תנור ל50 מעלות
ברגע שהתנור הגיעה לחום הנ"ל ( הנורה שליד כפתור הטמפרטורה נכבית )
מכבים את התנור מכניסים את קערת הבצק וסוגרים חזרה

אצלי עושה פלאים לבצק ששוכח לתפוח .
 

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
כ
יש שיטה מעולה להתפחה
מחממים תנור ל50 מעלות
ברגע שהתנור הגיעה לחום הנ"ל ( הנורה שליד כפתור הטמפרטורה נכבית )
מכבים את התנור מכניסים את קערת הבצק וסוגרים חזרה

אצלי עושה פלאים לבצק ששוכח לתפוח .
כמה זמן?
 

צפש

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני תמיד שמה מים קרים
ובמקרר תופח לי תוך 4 שעות
 

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
אולי פשוט לא שמתם שמרים?
תשימו בכוס קצת סוכר מים ושמרים תתנו לזה לתסוס כמה דקות
ואז תערבבו עם הבצק ותנו לו לתפוח
 

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
הוא שם שמרים בוודאות

שמתי עכשיו בחוץ קצת
איך יודעים אם זה תפח?
 

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
אולי השמרים נגעו במלח וזה הורס אותם
 

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי השמרים נגעו במלח וזה הורס אותם
גם לא נראה לי
המתכון שלי מאוד ברור
טוב בדקתי בגוגל ואם שמים אצבע והבצק לא חוזר זה תפח
הבדיקה עברה בהצלחה
מכניסה עכשיו לתנור אני יעדכן איך יצא
 

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
גם לא נראה לי
המתכון שלי מאוד ברור
טוב בדקתי בגוגל ואם שמים אצבע והבצק לא חוזר זה תפח
הבדיקה עברה בהצלחה
מכניסה עכשיו לתנור אני יעדכן איך יצא
הצלחות!
 

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
מבינה שכבר לא יעזור לך כעת.
בכל אופן לא יודעת זמן מוגדר אני מסתכלת לראות שהבצק הכפיל את נפחו
כן אבל לפעמים לא זוכרים את הגודל של הבצק המקורי... או במקרה שלי - לא ראיתי את הבצק המקורי

יצא נחמד
לא אוורירי כמו תמיד אבל גם לא דחוס
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה