בדגם הזה ספציפית?יש שני קליפסים תפוסים חזק בדופן האחורי.
צריך לשחרר אותם ע"י הפעלת לחץ במשיכה כלפי חוץ - אבל לא סתם למשוך את המדף, אלא להפעיל לחץ ממוקד באיזור הקליפסים. (לא לפחד מהפעלת לחץ - במידה )
בהצלחה.
לא רואים את הקליפסים, הם תפוסים בחלק הבולט שציינתם, והדרך להוציא את המדף היא כמו שציין @בן כפר , אני עושה כך כל שנה, זה אכן קצת קשה ודורש הפעלת כח מתוןבדגם הזה ספציפית?
אני לא רואה שם שום קליפסים.
(בדופן של אחורי המקרר יש באמצע לכל הגובה איזה חלק שהוא בולט והוא לא מאפשר לדחוף את המדף כלפי מעלה)
לא לדחוף כלפי מעלה - אלא החוצה.
בהפעלת לחץ על החלק האחורי של המדף - כלומר לא להחזיק בחלק הקדמי של המדף ולמשוך (כי עלול להתפרק המדף אם תפעילו לחץ חזק מידי) אלא להפעיל לחץ במשיכה כלפי חוץ על החלק האחורי של המדף.
אין מקום לתפוס כדי למשוך בחלק האחורי,לא רואים את הקליפסים, הם תפוסים בחלק הבולט שציינתם, והדרך להוציא את המדף היא כמו שציין @בן כפר , אני עושה כך כל שנה, זה אכן קצת קשה ודורש הפעלת כח מתון
בדופן האחורי יש בליטה שלא מאפשרת לדחוף ללמעלה,יש בשני צדדי המדף 2 בליטות שנכנסות
צריך לדחוף מעט כלפי מעלה ולמשוך את המדף
אל תוותרו,
לא מסובך באמת,
מוציאה כל כמה שבועות
ממש לא ממליץוכמו שאמר המשורר מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח
בלי אחריות!!!
צריך להכניס את הידיים פנימה מלמטה עד הסוף, ואז לדחוף כלפי מעלה את החלק של המדף שהכי קרוב לדופן הפנימית של המקרר, ולמשוך את המדף החוצה בכוח, כלפי מעלה והחוצה ביחד.בדופן האחורי יש בליטה שלא מאפשרת לדחוף ללמעלה,
תוכלו אולי בבקשה לצרף תמונה להדגמה איך עושים את זה?
צודק לגמריממש לא ממליץ
בשארפ החלקים מאוד שבירים ואם מפעילים כח הם פשוט נשברים חבל
עדיף להבין את הטכניקה ואז להוציא
החלקי חילוף מאוד יקרים
חבל על הכסף
לי יש אותו כבר 6 שנים וכל החלקים שלמים ב"ה.השבוע הוצאנו את המדף הזה, ללחוץ מתחת למדף כלפי מעלה כמו שכבר כמה אמרו כאן.
זה אמור לצאת בקלות בלי להפעיל כח, אבל גם כשהוצאנו בכוח זה לא נשבר.
אגב, אם מישהו מכאן יום אחד יזרוק את השארפ שלו, בבקשה שיפתח אשכול מסירת חלקים כי אין אחד שלא צריך חלקים של המקרר הזה (חוץ ממי שקנה אותו אתמול בלילה ועוד לא הספיק בכלל להשתמש).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: