עזרה דחוף! איך להוציא ציפית צבעונית מכביסה לבנה?

Ayala Kar

משתמש רשום
איך להוציא ציפית צבעונית מכביסה לבנה?
המכונה די בהתחלה אך כבר לא נותן לי לפתוח התוף
מה עושים?

מחשבים זה אני !

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
איך להוציא ציפית צבעונית מכביסה לבנה?
המכונה די בהתחלה אך כבר לא נותן לי לפתוח התוף
מה עושים?
לעצור את המכונה
לעשות סחיטה / הוצאת מים
ואז יתן לך לפתוח את התוף
חפשי את התוכני הכי קצרה
תשמעי שהמשאבה נדלקת אחרי חצי דק בערך התוף יתחיל להסתובב תעצרי את המכונה ותפתחי את הדלת

א.מ.ב.

משתמש פעיל
בכל מכונה יש אפשרות פתיחה גם באמצע תכנית. בדרך כלל בעיגול למטה ששם גם מנקים את הניקוז יש כמין גומי שחור שמושכים אותו כלפי מטה (עם משהו חד כי זה צר שם) וזה משחרר את הדלת.

קבצים מצורפים

• 20240923_093251.jpg
    20240923_093251.jpg
    KB 1,017.5 · צפיות: 3

יוסיK

משתמש מקצוען
בכל מכונה יש אפשרות פתיחה גם באמצע תכנית. בדרך כלל בעיגול למטה ששם גם מנקים את הניקוז יש כמין גומי שחור שמושכים אותו כלפי מטה (עם משהו חד כי זה צר שם) וזה משחרר את הדלת.
מן הסתם הבעיה כבר נפתרה ובכ"ז.
כשמפעילים את המכונה היא ננעלת, אחרת כשהיו פותחים אותה באמצע פעולה המים היו נשפכים מהדלת [אם זה פתח מהצד, בפתח עליון זה היה משפריץ בסחיטה]
הנעילה עובדת באמצעות מנגנון שמזהה את גובה המים וכל עוד שיש מים שעלולים להישפך לא מתאפשר לפתוח את המכונה.
כדי להתגבר על זה צריך להוריד את מפלס המים או ע"י הפעלת תכנית ריקון ואם זה לא מתאפשר למשל מכונה תקולה או הפסקת חשמל ניתן לרוקן את המים דרך פתח הפילטר כמו ש @א.מ.ב. כתב, מסירים את המכסה החיצוני, פותחים בזהירות את הפקק, המים יתנקזו מהפתח, כדאי לחשוב מראש מה לעשות איתם , לגרוף? לספוג?
כשסוגרים אח"כ את הפקק כדאי להיזהר למקם אותו נכון כדי שהוא לא יינזק לא להדק מידי חזק אבל כן לבדוק שהוא מספיק מהודק [אפשר לשפוך כמה ספלי מים לתוך התוף ולראות אם יוצאים מים מהפתח]

אולי מעניין אותך גם...