עזרה דחוף, אדובי מחייבים אותי!

רות בן ממן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
מה שקרה אז, זה שבטעות לחצתי על חיוב "לפי דרישה" שאין לי מושג עד היום מה זה אומר, מה שכן הלך לי 279 ש"ח, ולכן התלוננתי, ועד שהרובוט הבין אותי הוא פיצה אותי בתשלום חוזר, אני לא מצאתי קבלה ע"ז בבנק וע"כ החלטתי לפתוח בסדרת תלונות בצ'אט שלהם, תאמינו או לא הם דיברו אלי מאוד יפה, ואני כמו ישראלי עם כל הסלנגים, מסכן האמריקאי הזה (אח"כ בדקתי שזה היה בקנדה) ביקשתי ממנו שיתקשר אלי, והמחלקה של המטלפנים זה בכלל בגרמניה, היה לו קול גרמני קר, ואני מנסה להסביר לו שאני לא מבין מה הוא מדבר ואני מנסה לעשות ועידה עם אחותי...
בסוף התברר שהם החזירו את הכסף כבר בהתחלה ולא היה בעיות רק שזה נכנס לחיוב האשראי ולא לבנק, כך שבסוף חודש האשראי הוציא לי 279 ש"ח לטובת אדובי וגם החזיר לי 279 ש"ח מאדובי.
למה אני כותב את זה, כי לקח לי כמה שבועים להבין את זה (בין צ'אט לצ'אט חיכיתי 3 ימי עסקים) ואני לא רוצה שמישהו יתבלבל גם.
אני גם עכשיו באותה בעיה!!!
ואני ממש לחוצה כי הוא מחייב לי כל פעם 300₪
והוא צריך לחייב אותי כבר בפעם השניה ואני לא מצליחה לבטל אם אני רוצה לבטל זה 600₪
כי הוא פשוט החליט שאני רוצה כמה חבילות מוזרות
אפשר לדעת יותר מדויק איך הצלחת לדבר עם נציג בטלפון?
הצ'אט כל הזמן חוזר שוב ושוב על אותן שאלות

זה ממש דחוף!!! תודה
@בן של מלך!
@studio leizer

בן של מלך!

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עימוד ספרים
אני גם עכשיו באותה בעיה!!!
ואני ממש לחוצה כי הוא מחייב לי כל פעם 300₪
והוא צריך לחייב אותי כבר בפעם השניה ואני לא מצליחה לבטל אם אני רוצה לבטל זה 600₪
כי הוא פשוט החליט שאני רוצה כמה חבילות מוזרות
אפשר לדעת יותר מדויק איך הצלחת לדבר עם נציג בטלפון?
הצ'אט כל הזמן חוזר שוב ושוב על אותן שאלות

זה ממש דחוף!!! תודה
@בן של מלך!
@studio leizer
פשוט להתעקש בצ'אט על נציג אנושי.

פיקסל פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
מה שאני עשיתי: עשיתי החלפת תוכנית לתוכנית שעולה 17 ש"ח לחודש והחלפת תוכנית לא עולה כסף או קנס
וזה נתן לי 30 ימי ניסיון ומיד ביטלתי.
כמובן שהחזר לא קיבלתי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה