עזרה דחוף, אדובי מחייבים אותי!

leizer

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
עשיתי מנוי - ניסיון לחודש, בחינם, אני נכנס היום ורואה שמחייבים אותי למנוי שנתי לשנה הקרובה ואני לא מצליח ליצור איתם קשר,
קרה לכם?
איך מדברים איתם?
תודה רבה!

אשאבן

משתמש צעיר
עשיתי מנוי - ניסיון לחודש, בחינם, אני נכנס היום ורואה שמחייבים אותי למנוי שנתי לשנה הקרובה ואני לא מצליח ליצור איתם קשר,
קרה לכם?
איך מדברים איתם?
תודה רבה!
בדרך כלל כשעושים מנוי לניסיון - הם מציינים שבאם לאחר ימי הניסיון תרצה להפסיק אתה צריך לעדכן אותם.
וזה בעצם כל הרעיון שיש מספיק אנשים שלא יודעים או לא זוכרים לעדכן והם מחייבים.
לכאו׳ אין אפשרות לבטל לאחר מעשה.

סלט פרות

משתמש פעיל
הם יוכלו לתבוע דרך עו"ד
לא כדאי הסתבך לבטל את הכרטיס
עדיף ליצור קשר

ממלכתי

משתמש מקצוען
אם רכשת מ-Adobe, למד כיצד לבטל את התוכנית או את גירסת הניסיון ללא תשלום. אם רכשת אותה במקום אחר, פנה ישירות לחנות.
note_new_orange_icon_5.png
האם ברצונך להחליף תוכניות? אין צורך לבטל לפני כן. לפרטים: איך לבטל תוכנית או מינוי Adobe שלך.

איך לבטל את גרסת הניסיון או את המנוי שלך​

ניתן לבטל את גרסת הניסיון או את תוכנית היחידה שלך (שרכשת מ-Adobe) דרך דף חשבון Adobe.
    • יש לבחור ‏‫נהל תוכנית עבור התוכנית שברצונך לבטל.
      בחר 'נהל תוכנית' או 'הצג תוכנית'.

• בחר בטל את התוכנית שלך.

יש לבחור 'בטל את התוכנית שלך'.

סמל
      לא רואה את בטל את התוכנית שלך? האפשרות לא זמינה אם אנו מעבדים תשלום שלך או הייתה לנו בעיה איתו. יש לנסות שוב אחרי 24 שעות.
    • יש לציין את סיבת הביטול ואז לבחור המשך.
      יש לבחור את סיבת הביטול.

• יש לבצע את ההוראות שמופיעות על המסך להשלמת הביטול.

ביטול תוכנית צוותים​

מידע על הדרך לבטל מינוי של Creative Cloud לצוותים.

דמי ביטול והחזרים כספיים​

החזר כספי תלוי במועד הביטול או בסוג המנוי שנרכש. עבור מרבית התוכניות, תקבל החזר כספי אם תבטל תוך 14 יום ממועד הרכישה המקורי. מידע על האפשרות של החזר כספי בעקבות ביטול.

תמים תהיה

משתמש פעיל
קרה לכם?
איך מדברים איתם?
תודה רבה!
קרה לי גם
ושילתי כמו פראייר
350 ש"ח
:(:mad:

leizer

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אם רכשת מ-Adobe, למד כיצד לבטל את התוכנית או את גירסת הניסיון ללא תשלום. אם רכשת אותה במקום אחר, פנה ישירות לחנות.
note_new_orange_icon_5.png
האם ברצונך להחליף תוכניות? אין צורך לבטל לפני כן. לפרטים: איך לבטל תוכנית או מינוי Adobe שלך.

איך לבטל את גרסת הניסיון או את המנוי שלך​

ניתן לבטל את גרסת הניסיון או את תוכנית היחידה שלך (שרכשת מ-Adobe) דרך דף חשבון Adobe.
    • יש להיכנס אל https://account.adobe.com/plans.
    • יש לבחור ‏‫נהל תוכנית עבור התוכנית שברצונך לבטל.
      בחר 'נהל תוכנית' או 'הצג תוכנית'.'נהל תוכנית' או 'הצג תוכנית'.

• בחר בטל את התוכנית שלך.

יש לבחור 'בטל את התוכנית שלך'.'בטל את התוכנית שלך'.

סמל
      לא רואה את בטל את התוכנית שלך? האפשרות לא זמינה אם אנו מעבדים תשלום שלך או הייתה לנו בעיה איתו. יש לנסות שוב אחרי 24 שעות.
    • יש לציין את סיבת הביטול ואז לבחור המשך.
      יש לבחור את סיבת הביטול.

• יש לבצע את ההוראות שמופיעות על המסך להשלמת הביטול.

ביטול תוכנית צוותים​

מידע על הדרך לבטל מינוי של Creative Cloud לצוותים.

דמי ביטול והחזרים כספיים​

החזר כספי תלוי במועד הביטול או בסוג המנוי שנרכש. עבור מרבית התוכניות, תקבל החזר כספי אם תבטל תוך 14 יום ממועד הרכישה המקורי. מידע על האפשרות של החזר כספי בעקבות ביטול.
אני לא יכול לעשות שנה תוכנית ניסתי אני צריך ליצור איתם קשר , מייל או משהו , מישהו יודע?

בן של מלך!

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עימוד ספרים
יש איזה כפתור בצד ימין למטה כמו שיש פה בפרוג בצד שמאל למטה.
הצ'אט הוא רובוט זה לא בן אדם, תבקש ותחפור לו 3 פעמים שיעביר אותך לבן אדם.
תסביר לו בהתחלה שאתה ישראלי ולא יודע אנגלית (על הצד) ואתה משתמש בתרגומון, אצלי זה עבד מצוין, ואפי' אחרי כמה ימים הם התקשרו אלי למספר שהבאתי להם (של אבא שלי שיודע אנגלית טוב) לוודא שאני מרוצה:)

בן של מלך!

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עימוד ספרים

בן של מלך!

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עימוד ספרים

leizer

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
ב"ה בסוף זה יסתדר וביטלו ולא חייבו כלום, השרות של אדובי מצוין,
תודה רבה ל @בן של מלך! שעזר לי לפתוח את עיני ,
תודה לכולכם!
תובנה קצרה:
אל תשימו את פרטי האשראי גם לניסיון בחינם ! זה לא שווה את זה!
ול @בר-בר תעשי כמו שעשיתי ובע"ה יהיה טוב.

בן של מלך!

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עימוד ספרים

בן של מלך!

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עימוד ספרים
מה שקרה אז, זה שבטעות לחצתי על חיוב "לפי דרישה" שאין לי מושג עד היום מה זה אומר, מה שכן הלך לי 279 ש"ח, ולכן התלוננתי, ועד שהרובוט הבין אותי הוא פיצה אותי בתשלום חוזר, אני לא מצאתי קבלה ע"ז בבנק וע"כ החלטתי לפתוח בסדרת תלונות בצ'אט שלהם, תאמינו או לא הם דיברו אלי מאוד יפה, ואני כמו ישראלי עם כל הסלנגים, מסכן האמריקאי הזה (אח"כ בדקתי שזה היה בקנדה) ביקשתי ממנו שיתקשר אלי, והמחלקה של המטלפנים זה בכלל בגרמניה, היה לו קול גרמני קר, ואני מנסה להסביר לו שאני לא מבין מה הוא מדבר ואני מנסה לעשות ועידה עם אחותי...
בסוף התברר שהם החזירו את הכסף כבר בהתחלה ולא היה בעיות רק שזה נכנס לחיוב האשראי ולא לבנק, כך שבסוף חודש האשראי הוציא לי 279 ש"ח לטובת אדובי וגם החזיר לי 279 ש"ח מאדובי.
למה אני כותב את זה, כי לקח לי כמה שבועים להבין את זה (בין צ'אט לצ'אט חיכיתי 3 ימי עסקים) ואני לא רוצה שמישהו יתבלבל גם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה