בדרך כלל כשעושים מנוי לניסיון - הם מציינים שבאם לאחר ימי הניסיון תרצה להפסיק אתה צריך לעדכן אותם.עשיתי מנוי - ניסיון לחודש, בחינם, אני נכנס היום ורואה שמחייבים אותי למנוי שנתי לשנה הקרובה ואני לא מצליח ליצור איתם קשר,
קרה לכם?
איך מדברים איתם?
תודה רבה!
מה זה נקרא לא יצלחו לגבות?אם הם לא יצליחו לגבות , מה אז ? התכנית תופסק והחשבון לא יחוייב או שהם יגבו מתי שיהיה אפשר?
ברור שככה עדיף זה יכול להסתבך וחבל...הם יוכלו לתבוע דרך עו"ד
לא כדאי הסתבך לבטל את הכרטיס
עדיף ליצור קשר
קרה לי גםעשיתי מנוי - ניסיון לחודש, בחינם, אני נכנס היום ורואה שמחייבים אותי למנוי שנתי לשנה הקרובה ואני לא מצליח ליצור איתם קשר,
קרה לכם?
איך מדברים איתם?
תודה רבה!
אני לא יכול לעשות שנה תוכנית ניסתי אני צריך ליצור איתם קשר , מייל או משהו , מישהו יודע?אם רכשת מ-Adobe, למד כיצד לבטל את התוכנית או את גירסת הניסיון ללא תשלום. אם רכשת אותה במקום אחר, פנה ישירות לחנות.
האם ברצונך להחליף תוכניות? אין צורך לבטל לפני כן. לפרטים: איך לבטל תוכנית או מינוי Adobe שלך.
איך לבטל את גרסת הניסיון או את המנוי שלך
ניתן לבטל את גרסת הניסיון או את תוכנית היחידה שלך (שרכשת מ-Adobe) דרך דף חשבון Adobe.
- יש להיכנס אל https://account.adobe.com/plans.
- יש לבחור נהל תוכנית עבור התוכנית שברצונך לבטל.
- בחר בטל את התוכנית שלך.
לא רואה את בטל את התוכנית שלך? האפשרות לא זמינה אם אנו מעבדים תשלום שלך או הייתה לנו בעיה איתו. יש לנסות שוב אחרי 24 שעות.- יש לציין את סיבת הביטול ואז לבחור המשך.
- יש לבצע את ההוראות שמופיעות על המסך להשלמת הביטול.
ביטול תוכנית צוותים
מידע על הדרך לבטל מינוי של Creative Cloud לצוותים.
דמי ביטול והחזרים כספיים
החזר כספי תלוי במועד הביטול או בסוג המנוי שנרכש. עבור מרבית התוכניות, תקבל החזר כספי אם תבטל תוך 14 יום ממועד הרכישה המקורי. מידע על האפשרות של החזר כספי בעקבות ביטול.
אפשרי דרך נציג בצ'אט (באנגלית).אני לא יכול לעשות שנה תוכנית ניסתי אני צריך ליצור איתם קשר , מייל או משהו , מישהו יודע?
יש איזה כפתור בצד ימין למטה כמו שיש פה בפרוג בצד שמאל למטה.דרך איפה ?
לפעמים הוא מראה לפעמים לא, צריך לחפש
תודה רבה למלך בעצמותודה רבה ל @בן של מלך! שעזר לי לפתוח את עיני ,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: