נשמע לי מאוד יקר, איזה סוג כיור זה?בעלי היה בכמה טמבורים וחנויות רץ ממקום למקום וכמובן הרבה טלפונים
בינתיים יש משהו שיכול לבוא מחר לראות ולהביא במחיר של 1500 זה סביר?
בלי לחץ יש 3 ימים עד החג,עם לחץ זה יעלה לכם ביוקר
נשמע לי מאוד יקר, איזה סוג כיור זה?בעלי היה בכמה טמבורים וחנויות רץ ממקום למקום וכמובן הרבה טלפונים
שם בעלי היה.. ולא היהיש טמבור "טכנו יהודה" בסוף רח' השומר (אחרי אברהם בן דוד) יש לו גם הרבה מלאי וגם מחירים הוגנים.
בעלי היה שם אתמול, אין עכשיו במלאי יכול להזמין לאחרי החגיםיש טמבור "טכנו יהודה" בסוף רח' השומר (אחרי אברהם בן דוד) יש לו גם הרבה מלאי וגם מחירים הוגנים.
ואיך מפרקים את השבור?אני חושב שאין מה לדאוג הכיורים האלו הם הכי פשוטים לפי מה שרואים בתמונה העלות שלהם היא בין 400 ל700 ש"ח וההתקנה פשוטה מאד.. אם יש לכם ידיים טובות בהחלט אפשר לעשות את זה לבד עם סיליקון מיוחד לשיש..
בכ"א אני מצרף כאן מס' פל' של איש שיש (אמנם בן דוד אבל חכם ומדוייק כמו יהודי הוא עובד בהרבה מוסדות ממשלתיים...) אחמד +972 50-321-0573
בהצלחה רבה
שימו לב ששברי הכיור המנופץ לא נכנסו אל תוך העוףבעלי היה בכמה טמבורים וחנויות רץ ממקום למקום וכמובן הרבה טלפונים
שימו לב ששברי הכיור המנופץ לא נכנסו אל תוך העוף
לאכול עוף עם שברי כיור לא משהו....
לחרוץ עם סכין יפני בחיבור בין הכיור לשיש בזהירות הלוך ושובואיך מפרקים את השבור?
תנסו עם פטיש ואיזמל בעדינות....ואיך מפרקים את השבור?
מתאים גם להתקנה שטוחה?לחרוץ עם סכין יפני בחיבור בין הכיור לשיש בזהירות הלוך ושוב
אז תנסי עם שפכטל או כל דבר אחר שהוא דק וקשהמתאים גם להתקנה שטוחה?
נראה לי הסכין תשבר קודם
לקחת סכין יפני חדש וטוב ולאט לאט לחתוך את הסיליקון הנ"ל לשים לב שהחיבור הוא אלכסוני ולא ישר כלפי מטה..ואיך מפרקים את השבור?
מאמין שמעכשיו תקנו רק עוף טריאולי אנסה עם עוף אחר
רק לא כיור מנירוסטה!!!זה ממש לא הגיוני שעוף קפוא פירק לכם כיור. כנראה שמדובר בכיור זול ולא שווה. אתם צריכים חוות דעת של מומחה לגבי העלות של הכיור בשביל בעל הבית, שלא ידרוש מכם כיור יקר יותר.
לעניינו, קיבלתם עצות מצויינות, אין לי מה להוסיף, רק מה שכן, זה לא פשוט להוציא כיור לבד ולהתקין. צריך איש שיש וזה לוקח זמן ומלא מכשירים. עשיתי את זה בבית שלי, כל הבית היה מלא אבק וזו היתה המון עבודה. צריך לדעת לחבר את הכיור טוב לשיש ואז גם לחבר לצינורות, זה לא משהו שאפשר לעשות לבד.
לגבי מחיר, אם אתם לוקחים משהו טוב, זה יעלה לכם עד 2500 ש"ח, אבל אם אתם לוקחים משהו פשוט, אז מן הסתם זה יעלה פחות. אישית ממליצה, וגם תגידו לבעל הבית, לעשות כיור אלומיניום, לא נשבר ולא כלום. כמו הכיורים שיש במוסדות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: