עזרה דחוףףף, נשבר עכשיו הכיור, איפה קונים?

לארג'

משתמש סופר מקצוען
בעלי היה בכמה טמבורים וחנויות רץ ממקום למקום וכמובן הרבה טלפונים
בינתיים יש משהו שיכול לבוא מחר לראות ולהביא במחיר של 1500 זה סביר?
נשמע לי מאוד יקר, איזה סוג כיור זה?
בלי לחץ יש 3 ימים עד החג,עם לחץ זה יעלה לכם ביוקר

פוניבז'-וולף

משתמש פעיל
תראו כאן, עלות הכיור עצמו בערך 700

נדנדה

משתמש מקצוען
יש טמבור "טכנו יהודה" בסוף רח' השומר (אחרי אברהם בן דוד) יש לו גם הרבה מלאי וגם מחירים הוגנים.

ק'סניק

משתמש מקצוען
אני חושב שאין מה לדאוג הכיורים האלו הם הכי פשוטים לפי מה שרואים בתמונה העלות שלהם היא בין 400 ל700 ש"ח וההתקנה פשוטה מאד.. אם יש לכם ידיים טובות בהחלט אפשר לעשות את זה לבד עם סיליקון מיוחד לשיש..
בכ"א אני מצרף כאן מס' פל' של איש שיש (אמנם בן דוד אבל חכם ומדוייק כמו יהודי הוא עובד בהרבה מוסדות ממשלתיים...) אחמד ⁦+972 50-321-0573⁩
בהצלחה רבה

רחלוש !!

משתמש מקצוען
אני חושב שאין מה לדאוג הכיורים האלו הם הכי פשוטים לפי מה שרואים בתמונה העלות שלהם היא בין 400 ל700 ש"ח וההתקנה פשוטה מאד.. אם יש לכם ידיים טובות בהחלט אפשר לעשות את זה לבד עם סיליקון מיוחד לשיש..
בכ"א אני מצרף כאן מס' פל' של איש שיש (אמנם בן דוד אבל חכם ומדוייק כמו יהודי הוא עובד בהרבה מוסדות ממשלתיים...) אחמד ⁦+972 50-321-0573⁩
בהצלחה רבה
ואיך מפרקים את השבור?

פרוסטיץ

משתמש צעיר
בעלי היה בכמה טמבורים וחנויות רץ ממקום למקום וכמובן הרבה טלפונים
בינתיים יש משהו שיכול לבוא מחר לראות ולהביא במחיר של 1500 זה סביר?
שימו לב ששברי הכיור המנופץ לא נכנסו אל תוך העוף
לאכול עוף עם שברי כיור לא משהו....

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
הלם
יש את סינק הם מעולים
בברטנורא
ממליצה עליהם מאוד

ק'סניק

משתמש מקצוען
ואיך מפרקים את השבור?
לקחת סכין יפני חדש וטוב ולאט לאט לחתוך את הסיליקון הנ"ל לשים לב שהחיבור הוא אלכסוני ולא ישר כלפי מטה..
הכיור אמור להישלף החוצה כלפי מעלה..
אם זה לא מצליח אפשר בעדינות לדפוק עם פטיש בתוך הארון של הכיור רק מהצדדים כלי פנים הכיור לא מלמטה כלפי מעלה ולנתק את החתיכות לאט לאט מהחיבור ואז לנקות את שאריות הסיליקון..

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
זה ממש לא הגיוני שעוף קפוא פירק לכם כיור. כנראה שמדובר בכיור זול ולא שווה. אתם צריכים חוות דעת של מומחה לגבי העלות של הכיור בשביל בעל הבית, שלא ידרוש מכם כיור יקר יותר.
לעניינו, קיבלתם עצות מצויינות, אין לי מה להוסיף, רק מה שכן, זה לא פשוט להוציא כיור לבד ולהתקין. צריך איש שיש וזה לוקח זמן ומלא מכשירים. עשיתי את זה בבית שלי, כל הבית היה מלא אבק וזו היתה המון עבודה. צריך לדעת לחבר את הכיור טוב לשיש ואז גם לחבר לצינורות, זה לא משהו שאפשר לעשות לבד.
לגבי מחיר, אם אתם לוקחים משהו טוב, זה יעלה לכם עד 2500 ש"ח, אבל אם אתם לוקחים משהו פשוט, אז מן הסתם זה יעלה פחות. אישית ממליצה, וגם תגידו לבעל הבית, לעשות כיור אלומיניום, לא נשבר ולא כלום. כמו הכיורים שיש במוסדות.

צפיחית בדבש

משתמש רשום
זה ממש לא הגיוני שעוף קפוא פירק לכם כיור. כנראה שמדובר בכיור זול ולא שווה. אתם צריכים חוות דעת של מומחה לגבי העלות של הכיור בשביל בעל הבית, שלא ידרוש מכם כיור יקר יותר.
לעניינו, קיבלתם עצות מצויינות, אין לי מה להוסיף, רק מה שכן, זה לא פשוט להוציא כיור לבד ולהתקין. צריך איש שיש וזה לוקח זמן ומלא מכשירים. עשיתי את זה בבית שלי, כל הבית היה מלא אבק וזו היתה המון עבודה. צריך לדעת לחבר את הכיור טוב לשיש ואז גם לחבר לצינורות, זה לא משהו שאפשר לעשות לבד.
לגבי מחיר, אם אתם לוקחים משהו טוב, זה יעלה לכם עד 2500 ש"ח, אבל אם אתם לוקחים משהו פשוט, אז מן הסתם זה יעלה פחות. אישית ממליצה, וגם תגידו לבעל הבית, לעשות כיור אלומיניום, לא נשבר ולא כלום. כמו הכיורים שיש במוסדות.
רק לא כיור מנירוסטה!!!

קנינו כזה אחרי בניה ושיפוץ ומאוכזבים מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד.

הדבר הראשון שנחליף זה כנראה את הכיורים האלו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה