דרוש מידע דחוףףף מי יכול לעזור האם כדאי לעקור שיני בינה בכללית סמייל במודיעין עילית?

שרה אחת...

משתמש צעיר
אני צריכה לעקור שני שינה בינה-לא כלואות,
מישהו יכול לעזור האם מומלץ בכללית סמייל (34 ש"ח) או רק בפרטי (720 ש"ח)
אני ממש סובלת אודה לעזרה!
אני ממודיעין עילית

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה
אף פעם לא כדאי לעקור שיניים!
עדיף ללכת להומופאת או מטפל צמחיים שיכול לפתור את הבעי׳ה בלי ניתוחים והדברים המסוכנים והלא בריאים האלה:)
תפסיק להגיד שטויות מסוכנות

הודיה יצחק

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
רק רופא שיניים או מישהו מקצועי יכול לקבוע
אבל בעיקרון אם זה מציק וכואב צריך לעקור כי בד"כ אין בהם צורך
אני עקרתי את שתיהם

נועה noa

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אף פעם לא כדאי לעקור שיניים!
עדיף ללכת להומופאת או מטפל צמחיים שיכול לפתור את הבעי׳ה בלי ניתוחים והדברים המסוכנים והלא בריאים האלה
לפי כמה אשכולות הבן אדם שיכור.

אני יודעת שאחותי במודיעין עילית בכללית והיא עקרה פרטי, לא יודעת אם זה אומר שכללית לא טובים בזה....
בהצלחה!

מ....

משתמש פעיל
אני עקרתי בעבר שן קבועה אצל רופאה כירוגית בכללית סמייל בק"ס והייתי ממש מרוצה
אני לא יודעת מה שמה אבל היא היתה מקצועית ברמות!!

גיטל.

משתמש פעיל
אפשרי אבל קחו בחשבון שלא תמיד יש לו את הכלים הכי חדישים בקופות חולים לעומת המרפאה שלו ששם תוך שתי דקות אתה בחוץ
מאיפה הבאת את זה???
עקירה אצל דר נועם ברוק בכללית זה בדיוק כמו לעקור אצלו בפרטי רק ששם זה מסובסד ובפרטי לא זה ההבדל!

213765

משתמש פעיל
מאיפה הבאת את זה???
עקירה אצל דר נועם ברוק בכללית זה בדיוק כמו לעקור אצלו בפרטי רק ששם זה מסובסד ובפרטי לא זה ההבדל!
בפרטי הוא עושה את זה בלייזר במאוחדת אני יודע שאין לו אפשרות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה