מביתר?יש לך לתת לי כתובת מייל של חברה שהייתה אצלה כדי שאוכל לברר בצורה קצת יותר יסודית ולא רק משמועות
יעזור לי, תודה רבה!
שירה צימרמן מביתר?לא הבנתי את השאלה
את שואלת האם אני מביתר?
אז לא מכירהלא ידוע לי שהיא גרה בביתר
היא מטפלת בתל אביב ויש לה גם ימים שבאה לבני ברק
מכירה?
יש אפשרות להתכתב איתך באישי? הייתי רוצה לשמוע ממך קצת יותר עליה וגם באיזשהו עניין יותר אישיהייתי אצלה
מה את רוצה לדעת עליה?
סתם מעניין...אז לא מכירה
יש איזשהו קובץ אקסל שיתופי של מטפלים מומלצים בארץ- של @ארבע היקרה,יש אפשרות להתכתב איתך באישי? הייתי רוצה לשמוע ממך קצת יותר עליה וגם באיזשהו עניין יותר אישי
המייל שלי- HNY5637 שטרודל גימייל..
יש שירה צימרמן , אני לא יודעת אם היא מטפלת, חשבתי שאם זו היא אדע איך להגיע לממליצים עליהסתם מעניין...
יש משהי בביתר שקוראים לה שירה צימרמן והיא גם מטפלת?
יש אפשרות להתכתב איתך באישי, יש לי שאלה מסויימת עליהשירה צימרמן קבלה המלצות מרובות הן מקולגות הן ממטופלות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: