איפה?האם יש למישהוא מידע על דר. פקטרויטש מומחה ברגישות למזון וכד'?
ואיך קובעים תור אצלו?
אאל"ט קרית ספר.איפה?
תודה, תיקנתי,לא מאייתים אותו פקטרוביץ'??
א"כ מומלץ לערוך את הכותרת.
ד"ר פקטרוביץ כבר מזמן לא במאוחדת....
תבררו טוב אם הגישה שלו מתאימה לכם.האם יש למישהוא מידע על ד"ר מיכאל פקטורוביץ' מומחה ברגישות למזון וכד'?
אשמח מאד לשמוע מכל מי שמכיר, פרטים על המהלך שלו? (חבר שלי מאד מאד המליץ עליו)תבררו טוב אם הגישה שלו מתאימה לכם.
יש המון שמברכים אותו, ויש כאלה שמסתייגים
לא מכיר אישית, אבל הוא ללא ספק 'רופא מדובר' ויש הרבה שממליצים עליו מאוד!!אשמח מאד לשמוע מכל מי שמכיר, פרטים על המהלך שלו? (חבר שלי מאד מאד המליץ עליו)
תודה רבה על המידע, כמה עולה תור אצלו?אני מטופלת שלו. הציל לי את התינוקת. יש לו אבחנות מדהימות ומומחיות גדולה מאודד.
למבוטחי כללית- זה חינם הוא רופא משפחה, אבל צריך להיות אצלו כל הרבעוןתודה רבה על המידע, כמה עולה תור אצלו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: