אני באמת לא חושבת שאפשראני לא הצלחתי לקבל קיצבה
השאלה לגבי זכויות אחרות, כמו אחוזי נכות חלקיים שלא מזכים בקצבה וכן מזכים למשל במימון לימודים.
לא מתמצאת לעומק אבל יש מה לבדוק.
אני באמת לא חושבת שאפשראני לא הצלחתי לקבל קיצבה
קיבלתי 10% נכותאני באמת לא חושבת שאפשר
השאלה לגבי זכויות אחרות, כמו אחוזי נכות חלקיים שלא מזכים בקצבה וכן מזכים למשל במימון לימודים.
אני באמת לא חושבת שאפשר
זה יכול להצטבר אם יש עוד נתונים שמזכים לאחוזי נכות נוספים, ולכן זה יכול מאד לשנות.קיבלתי 10% נכות
לא נותן לי כלום
אם תוכלו להוסיף עוד מידע על כך, האם הילדים קיבלו קצבה על אטופיק בלבד, ואם לא כמה אחוזים הצלחתם להוציא, וכן תחת איזו קטגוריה קיבלתם את הקצבה, הדבר יועיל ויסייע רבות לכולם.אנחנו כן הצלחנו לקבל קצבה של 70%.לשני ילדים, ילד שסובל מאטופיק כרוני ומטופל באופן קבוע אין שום סיבה שלא יקבל את המגיע לו, אולי צריך לדעת איך ולמי לפנות קודם
אדרבא, אנו רוצים לנסות,אנחנו כן הצלחנו לקבל קצבה של 70%.לשני ילדים, ילד שסובל מאטופיק כרוני ומטופל באופן קבוע אין שום סיבה שלא יקבל את המגיע לו, אולי צריך לדעת איך ולמי לפנות קודם
רשמית לא.וכן האם יש מצב לקבל אישור על זריקת הדופיקסנט ללא נטילת מוקדמת של התרופות החריפות [מטוטרקסט, ציקלוספורמין, אזתיופרין]
מדובר בתינוק בן שנתיים
יש אשכול בפרוג על אטופיק דרמטיטיס, כתבו על זה שם.וכן האם יש מצב לקבל אישור על זריקת הדופיקסנט ללא נטילת מוקדמת של התרופות החריפות [מטוטרקסט, ציקלוספורמין, אזתיופרין]
מדובר בתינוק בן שנתיים
אפשר עוד פרטים?אנחנו כן הצלחנו לקבל קצבה של 70%.לשני ילדים, ילד שסובל מאטופיק כרוני ומטופל באופן קבוע אין שום סיבה שלא יקבל את המגיע לו, אולי צריך לדעת איך ולמי לפנות קודם
לצערי לא אישרו לנו בגלל שהילד מטופל בדופיקסנט והמצב השתפר פלאים.גם אני שמעתי על זה, אפילו שבאתר של ביטו"ל זה לא נראה כך, וגם בעבר בפורום ניסיתי לברר על זה ולא היה מישהו שטען שהצליח לקבל, בכל מקרה הגשתי לפני כמה ימים בקשה לביטו"ל, בעז"ה לכשתגיע תשובתם, אעדכן.
מתחילת השנה הלועזית, דופיקסנט נכנסה לסל התרופות מגיל חצי שנה, צריך אישור מהרופא שהאטופיק בדרגה 4 [החמורה ביותר] והטיפול במשחות כשל, ואז כל רופא בקופה יכול להגיש בקשה לאישור, ואמורים לאשר לכם.אנחנו קיבלנו קצבה של 50% על אטופיק ברמה קשה ילדה בת שנתיים, הגשנו את כל המסמכים הרפואים שלה באתר, והוזמנו לוועדה וב"ה אישרו לנו... זה רק סיעתא דשמיא!
אשמח לדעת מה לגבי דופיקסנט לילדה בת שנתיים... למי שיש מידע מנסיון נשמח לשמוע.
תודה ורק בריאות לכולם.
טיפול ביולוגי קבוע בפני עצמו הוא לא סיבה?לצערי לא אישרו לנו בגלל שהילד מטופל בדופיקסנט והמצב השתפר פלאים.
בעיקרון הם לא מחזיקים את זה במלאי בשוטףאנחנו אמורים להתחיל טיפול בדופיקסנט לבן שלנו
התקשרתי ל5 בתי מרקחת
ואף אחד מהם לא מחזיק את זה
אשמח לשמוע היכן ניתן לקנות בירושלים
(מקבלת החזר מביטוח רפואי פרטי כך שאין לי אפשרות לקנות בקופה)
צריך לעמוד בכמה קריטריונים בשביל זה,טיפול ביולוגי קבוע בפני עצמו הוא לא סיבה?
הבנתי שכן
(לא מומחית בתחום בכלל)
בדרך כלל לביטוח פרטי יש הסכמים עם בתי מרקחת מסוימים ורק דרכם אפשר לקנות, צריך לבדוק מול הביטוח אלו בתי מרקחת בהסכם ואז להזמין דרכםאנחנו אמורים להתחיל טיפול בדופיקסנט לבן שלנו
התקשרתי ל5 בתי מרקחת
ואף אחד מהם לא מחזיק את זה
אשמח לשמוע היכן ניתן לקנות בירושלים
(מקבלת החזר מביטוח רפואי פרטי כך שאין לי אפשרות לקנות בקופה)
מכירים בתי מרקחת בירושליםאם זה לקנייה פרטית/דרך הביטוח אני מכיר כמה בתי מרקחת פרטיים שמביאים את זה אחרי הזמנת הלקוח.
תנסו להתקשר למדיקר עד הבית 08-660-4455מכירים בתי מרקחת בירושלים
תוכלו לכתוב לי את השמות
שאוכל להזמין דרכם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: