עולה לי רעיון
אולי זה אח של בסי שעדיין נמצא בצרפת אם אני לא טועה
הרי מסיבה הגיעו גם מחו"ל לא?!
יאאא, אחד מהאחים שלה שנשארו אצל טויבי.עולה לי רעיון
אצלה יש הכל (:לא נראה לי שהיא תכתוב על מישהו שהיה במסיבה...
ואש קודש כתבה משהו על התאבדות - אין כ"כ סיכוי. זה לא עובר הו"ל...
נשארת אותו דבר-ג. ספרין. ממש מתאים!איזה ספר רגש מתאים לבחורה?
גם לי לא נראה.לא נראה לי שהיא תכתוב על מישהו שהיה במסיבה...
לא ממש כמו ספר שואה, כי בשואה נרצחו 6,000,000 ויש הרבה מאוד אנשים שממציאים דברים על ניצולי שואה.אני מסכימה אתך
יש בזה משהו לא מספיק מכבד כלפי משפחות הנרצחים.... כמו לכתוב ספור שואה מדומיין, אבל יותר גרוע כי זה קרה עכשיו
כנראה צריך לקרוא ואז נדע
לא התכוונתי להשוות בין האירועים....נראה לי שכדאי להפריד...
א. יש את מה שקרה בשמחת תורה, ששם נרצחו 1200 אנשים שלכל אחד מהם יש שם, ממש לא מאמינה שליבי קליין תמציא מישהו שנרצח שם, משום כיוון.
בטח ובטח שלא במסיבה.
ב. יש את המלחמה אחר כך, ששם הרבה יותר הגיוני לי שהיא תמציא חייל שנהרג, כי כל הזמן נהרגים חיילים, כמו שהיא המציאה פיגוע.
לא ממש כמו ספר שואה, כי בשואה נרצחו 6,000,000 ויש הרבה מאוד אנשים שממציאים דברים על ניצולי שואה.
שמחת תורה זה עדיין נראה לי איזשהו גבול שעוד לא עברו...
צודקת,לא התכוונתי להשוות בין האירועים....
אבל את דווקא מחזקת את הטענה שאי אפשר להרוג סתם אנשים ממוצאים במלחמה הזו. גם כל חייל שנהרג יש סביבו מעגלים של מכרים ומשפחה... אולי זה פשוט מישהו בלי שם מדוייק כמו בן של/הנכד של וכד'
או שבסוף יגלו שהוא חי כמו שקרה באחד הספרים עם איתן (אם אני לא טועה בשם)
אני חושבת שבאתר יזכור יש את כל החיילים שנרצחו.ב. יש את המלחמה אחר כך, ששם הרבה יותר הגיוני לי שהיא תמציא חייל שנהרג, כי כל הזמן נהרגים חיילים, כמו שהיא המציאה פיגוע.
היא לא תקח שם אמיתי של חיל ותמציא עליו סיפור....אני חושבת שבאתר יזכור יש את כל החיילים שנרצחו.
ברור!!!היא לא תקח שם אמיתי של חיל ותמציא עליו סיפור....
את יודעת מה יעשו לה אם היא תעשה את זה?
קראתי את הספרברור!!!
התכוונתי לזה שהיא לא יכולה להמציא שהוא נרצח במלחמה!!!
לעשות סתם סיפור על חייל שנרצח, זה עוד יכול לעבור איכשהו, אבל לא לחרטט על חייל שנרצח במלחמה הנוכחית.
זה בדיוק מה שקרה...האמת שעלה לי רעיון קצת נועז,
יש סיכוי שפשוט זה אבריימי זה שבטעות (!) הרג חייל שלנו, ולכן גם בסי כל כך מזדעזעת מהשורה: "ע"י מחבלים בני עוולה"
?
לא מגלים פה שום דבר על הספר החדש!!קראתי את הספר
אבריימי חי וקיים
ואכן היא המציאה מפקד שנהרג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: