מאיר ליטאי ??השאלה שלי אם גיטי אדלר בכלל ליטאית או חסידית הכל אצל שכטר בלבול אחד גדול!!
למה שגיטי שכטר שגדלה בבית חסידי תיקח בחור ליטאי?
מאיר ליטאי ??השאלה שלי אם גיטי אדלר בכלל ליטאית או חסידית הכל אצל שכטר בלבול אחד גדול!!
לא יודעת אבל חשבו על הבן שלהם יוסלה למלימאיר ליטאי ??
בן כמה יוסלה אמור להיות ?לא יודעת אבל חשבו על הבן שלהם יוסלה למלי
הוא בן 15-16 לא יותרבן כמה יוסלה אמור להיות ?
חסידי.השאלה שלי אם גיטי אדלר בכלל ליטאית או חסידית הכל אצל שכטר בלבול אחד גדול!!
לא יותר מ14אם כבר אז כבר -
בן כמה ארי של נטע
או אריאל יהודה של מיה ואיתן?
פעם ישבתי ובדקתיגיטי אבריימי מירי יענקי חיים חוי ישראליק מנוחה דיני. ועוד מישהו, אז אולי זה כן יוסי בעצם
אבל בלראות בטוב כשהניה שולחת חלק מהילדים לשבת לגיטי כתוב במפורש שיש לה עשרה ובעוד הרבה מקומות זה כ'פעם ישבתי ובדקתי
(יש סיטואציה שכולם יורדים לרכב והניה מחלקת הוראות - יש שם מלא שמות...
זה ב "כי אתה עמדי" - כשנוסעים לחלאקה של יוסלה של גיטי
אני ספרתי יותר מ11
יש גם מוישי
מי שיואל התווכח איתו בבוקר של שבועות לא היה חיים?מעתיקה מעמ' 79 בכי אתה עמדי
גיטי , אברימי , מוישי , חוי , דיני, יענקי , יוסלה , מירי , ישראליק ואחרונה חביבה מנוחה
האחרונה התווספה בהמשך
לא לפי הסדר של השמות ( @הדס bh אין לה חיים(תרתי משמע...))
חד משמעית זה חיים ועל זה הסתמכתי כשכתבתי את זה אבל נראה לי שליבי בעצמה כבר לא אוחזת ראש...מי שיואל התווכח איתו בבוקר של שבועות לא היה חיים?
ויכול להיות שהיה לה טעות בזה, למרות שהיא אמרה שיש לה רשימה מסודרת לפי גילאים...
מי שהתווכח איתו לא היה (הייתה) מירי?מי שיואל התווכח איתו בבוקר של שבועות לא היה חיים?
חיים היה בן שלוש בגם כי אלךויכול להיות שהיה לה טעות בזה, למרות שהיא אמרה שיש לה רשימה מסודרת לפי גילאים...
הוא התעצבן על חיים שלא קם בזמן ואז מירי התחילה להגיד לו שהם מאוימים ממנו וכו'מי שהתווכח איתו לא היה (הייתה) מירי?
חיים היה בן שלוש בגם כי אלך
בשמים וארץ כתוב שיוסלה [של גיטי]- שנולד שנה אח"כ בן 15
אז חיים בן 20+ אז הוא כבר יכול להתחתן עם מלי ואולי אפילו חוי יכולה להצטרף
אז יש 11 ילדים כנראההוא התעצבן על חיים שלא קם בזמן ואז מירי התחילה להגיד לו שהם מאוימים ממנו וכו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: