זה מורכב?ואני לא עצמאי כיום, אבל בעבר הגשנו לבד.
יש לי שאלה, כמה מקובל לקחת על הגשת דוח שנתי לשכיר, לצורך החזר תרומות?
יש לי את כל המסמכים מסודרים.
אני מחפשת מישהו שימקסם בשביל אפשרויות. אבל שיקבל שכר לא לפי אחוזים.
קיבלתי הצעות של 7 אחוז, ואני צריכה לקבל סכום משמעותי בגלל החזר תרומות ככה שזה יוצא לי מחיר די יקר...
חובה להגיש על כל הכנסות של שני בני הזוג! (גמלאות ביטוח לאומי, משכורות, עסק, שכ"ד וכדו)אם אני עצמאית שאינה עונה להגדרה, ובאמצע השנה התחלתי לעבוד גם כשכירה,
אני צריכה להגיש את טופס 106 בדוח השנתי?
הרעיון של שכר ללא אחוזים הוא - שגם אם את תקבלי בסוף פחות ממה שחשבו, לפחות לא תצטרכי לשלם את כל השכ"ט...אני מחפשת מישהו שימקסם בשביל אפשרויות. אבל שיקבל שכר לא לפי אחוזים.
כן,הרעיון של שכר ללא אחוזים הוא - שגם אם את תקבלי בסוף פחות ממה שחשבו, לפחות לא תצטרכי לשלם את כל השכ"ט...
קחו בחשבון שסביר שאתם לא מגישים בקשת החזר רק לשנה אחת, אלא לכמה שנים.כן,
אבל לא הגיוני לשלם כמה אלפים על הגשת דוח שנתי,
כשיש אקסל וPDF מסודרים עם כל הקבלות
לדעתי הגיוני תשלום של 400-500
אני מגישה בקשת החזר לשנה אחת,קחו בחשבון שסביר שאתם לא מגישים בקשת החזר רק לשנה אחת, אלא לכמה שנים.
ואז זה כמה דוחות, כאשר העלות לדוח רגיל אחד היא בדר"כ לא פחות מ500 ש"ח.
הגיון בריא. זכותך.לדעתי הגיוני תשלום של 400-500
אני לא נשואה, כך שאין לי כמעט מסמכים להגישחובה להגיש על כל הכנסות של שני בני הזוג! (גמלאות ביטוח לאומי, משכורות, עסק, שכ"ד וכדו)
אז אני לא אמורה להגיש את זה יחד עם טפסי הדוח השנתי?106 המעסיק מביא באזור מרץ
אז בעצם רק במרץ המעביד צריך לתת לי את הטופס הזהברור שאת חייבת לשנת המס 2022 עדין לא נשלח לעובדים.
חובת המעסיק להעביר לעובד כמו תלושי שכר, אם את לא מקבלת כמובן שתבקשי
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: