חיימשלי...
משתמש פעיל
חודש פחות שבוע
כמה זמן לקח עד שהחזירו לך תשובה?
חודש פחות שבוע
כמה זמן לקח עד שהחזירו לך תשובה?
תנסי לברר על שם מי הרב קו שקיבל את הקנס.מישהו כנראה השתמש במספר זהות שלי וקיבלתי קנס
קיבלתי מכתב התראה כולל ריביות אין לי מושג על מה הקנס ? ממתי ?
מה עושים ?????????
תנסו להגיש ערעור עם צילום מסך של היסטוריית תיקופים ותוכיחו שלא הייתם בזירה בזמן הקנס.מישהו כנראה השתמש במספר זהות שלי וקיבלתי קנס
קיבלתי מכתב התראה כולל ריביות אין לי מושג על מה הקנס ? ממתי ?
מה עושים ?????????
למה?אבל לריב על זה זה להסתכן בריבית
ברגע שמקבלים תשובה שהערעור נדחה מחויבים בתשלום.למה?
מתחילים לספור 30 יום מחדש מרגע קבלת הדחיה לערעורברגע שמקבלים תשובה שהערעור נדחה מחויבים בתשלום.
כי עקרונית צריך לשלם את הקנס עד 30 יום מנתינתו אא"כ הוגש ערעור ולא התקבלה תשובה,
ברגע שהתקבלה תשובה על הערעור וכבר היינו ממש סמוכים לסיום ה30 יום אם לא משלמים מסתכנים בריבית על הקנס.
ברגע שמקבלים תשובה שהערעור נדחה מחויבים בתשלום.
כי עקרונית צריך לשלם את הקנס עד 30 יום מנתינתו אא"כ הוגש ערעור ולא התקבלה תשובה,
ברגע שהתקבלה תשובה על הערעור וכבר היינו ממש סמוכים לסיום ה30 יום אם לא משלמים מסתכנים בריבית על הקנס
את הדרישה לתשלום התעריף המוגדל יש לשלם בתוך 60 ימים מיום קבלת מכתב זה.
איך אברר ?תנסי לברר על שם מי הרב קו שקיבל את הקנס.
הם אמורים להגיד לך את השם בתקווה שזה לא רבקו אנונימי
אין לי צילום מסך של הסטורית תיקופיםתנסו להגיש ערעור עם צילום מסך של היסטוריית תיקופים ותוכיחו שלא הייתם בזירה בזמן הקנס.
כי למרות שהדו"ח הוא על אי תיקוף בד"כ הפקח מתקף את הרב קו בנוסף לנתינת הקנס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: