התייעצות דגם מומלץ לפלאפון.

שושנה קסומה

משתמש צעיר
ברשותי מכשיר נוקיה החדש וכשאני מכוון אותו לדור 2 (אני ברשת התומכת) הבטריה מחזיקה לי כמעט שבוע!
השמע מעולה והקליטה מצויינת
הוא מהיר יותר משכל חריף!
קצת להתרגל לתפריט והוא מושלם
יש לו אפשרויות חיפוש אנשי קשר מהירים
לדעתי הוא מאסטר

2016

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
סילחו לי @קליטה טובה וכל שאר הממליצים על הטלפונים שהצד השווה שבהם שהם תוצרת סין, כלומר אין מושג יותר מזה על הטלפון, מי היצרן וכו' אלו טלפונים שפתאום המיקרופון הפסיק לעבוד (כי החוט התנתק) או כמו שכתבו כפתור או סידרת כפתורים החליטו לנוח (כי צריך לנקות את הזבל שהצטבר מתחת לכפתורים), או שהפלסטיק מתפורר, והמסך הפסיק לעבוד, ועוד ועוד, אני חושב שאחרי הכל צריך שיהיה גילוי נאות על המכשירים האלה, מהכרות שלי עם אנשים (אלה שקונים או אלה שמתקנים) כל חצי שנה צריך לקנות חדש או לעשות תיקון הכללי, אולי זה עוזר לתעשיית הניודים אבל באמת צריך להיות עשיר כדי לקנות אותם!!!
יש משפט שאומר: "אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול"

aser

משתמש מקצוען
לי יש mtk ומאוד מרוצה מכשיר חזק שמע קליטה מעולים

ישראל ר.

משתמש פעיל
סילחו לי @קליטה טובה וכל שאר הממליצים על הטלפונים שהצד השווה שבהם שהם תוצרת סין, כלומר אין מושג יותר מזה על הטלפון, מי היצרן וכו' אלו טלפונים שפתאום המיקרופון הפסיק לעבוד (כי החוט התנתק) או כמו שכתבו כפתור או סידרת כפתורים החליטו לנוח (כי צריך לנקות את הזבל שהצטבר מתחת לכפתורים), או שהפלסטיק מתפורר, והמסך הפסיק לעבוד, ועוד ועוד, אני חושב שאחרי הכל צריך שיהיה גילוי נאות על המכשירים האלה, מהכרות שלי עם אנשים (אלה שקונים או אלה שמתקנים) כל חצי שנה צריך לקנות חדש או לעשות תיקון הכללי, אולי זה עוזר לתעשיית הניודים אבל באמת צריך להיות עשיר כדי לקנות אותם!!!

יסלח לי כבודו אבל רוב התעשי'ה היום היא בסין וגם המותגים הגדולים בסופו של דבר בכל מוצר יש אפשרות לדאוג לאפשרות שיהי' יותר איכותי

אברך צעיר

משתמש רשום
לי יש את המכשיר של 'פיליפס' דור 3 מרוצה ממנו עד הגג קליטה טובה שמיעה מעולה בטריה חזקה ועוד מלא פונקציות שהופכות את הפלאפון לממש נוח לא ברור לי למה הוא לא חזק בשוק

תפוזינה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
MTK מניסיון ממש מצוין, בלי הרבה חכמות, פשוט אבל חזק!

משתדל להיות פשוט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יסלח לי כבודו אבל רוב התעשי'ה היום היא בסין וגם המותגים הגדולים בסופו של דבר בכל מוצר יש אפשרות לדאוג לאפשרות שיהי' יותר איכותי
ישים לב כבודו שכתבתי את כוונתי שאני מדבר על הטלפונים שלא יודעים מי היצרן...
אני לא מדבר על מותגים כמו נוקיה, סמסונג, ושיאומי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה