גרף פוטוצקי
משתמש רשום
השמע והקליטה שלה זה לא להשוות.והדבליו 8 יותר טוב ?
טלפון זול אך שווה את המחיר.
יש לה קליטה מעולה במקומות הכי לא צפויים שלי אישית אין קליטה כלל
השמע והקליטה שלה זה לא להשוות.והדבליו 8 יותר טוב ?
יש משפט שאומר: "אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול"סילחו לי @קליטה טובה וכל שאר הממליצים על הטלפונים שהצד השווה שבהם שהם תוצרת סין, כלומר אין מושג יותר מזה על הטלפון, מי היצרן וכו' אלו טלפונים שפתאום המיקרופון הפסיק לעבוד (כי החוט התנתק) או כמו שכתבו כפתור או סידרת כפתורים החליטו לנוח (כי צריך לנקות את הזבל שהצטבר מתחת לכפתורים), או שהפלסטיק מתפורר, והמסך הפסיק לעבוד, ועוד ועוד, אני חושב שאחרי הכל צריך שיהיה גילוי נאות על המכשירים האלה, מהכרות שלי עם אנשים (אלה שקונים או אלה שמתקנים) כל חצי שנה צריך לקנות חדש או לעשות תיקון הכללי, אולי זה עוזר לתעשיית הניודים אבל באמת צריך להיות עשיר כדי לקנות אותם!!!
זה לא באג!זה נכון שיש באג בכפתורים. אבל אצלי זה בעייה אחרת.
בכל אופן אצלי השמיעה מעולה , והקליטה טובה אבל לפעמים זה כותב כשל ברשת. כנראה אני צריך לעבור חברה.
עד שהטלפון נופל ואז אפשר או לדבר או לשמוע...אני לא יודעת אם הוא צריך עד כדי כך.
פלאפון.
לדבר.
לשמוע.
זהו.
השיאומי מקביל ליאנג?.
סילחו לי @קליטה טובה וכל שאר הממליצים על הטלפונים שהצד השווה שבהם שהם תוצרת סין, כלומר אין מושג יותר מזה על הטלפון, מי היצרן וכו' אלו טלפונים שפתאום המיקרופון הפסיק לעבוד (כי החוט התנתק) או כמו שכתבו כפתור או סידרת כפתורים החליטו לנוח (כי צריך לנקות את הזבל שהצטבר מתחת לכפתורים), או שהפלסטיק מתפורר, והמסך הפסיק לעבוד, ועוד ועוד, אני חושב שאחרי הכל צריך שיהיה גילוי נאות על המכשירים האלה, מהכרות שלי עם אנשים (אלה שקונים או אלה שמתקנים) כל חצי שנה צריך לקנות חדש או לעשות תיקון הכללי, אולי זה עוזר לתעשיית הניודים אבל באמת צריך להיות עשיר כדי לקנות אותם!!!
ישים לב כבודו שכתבתי את כוונתי שאני מדבר על הטלפונים שלא יודעים מי היצרן...יסלח לי כבודו אבל רוב התעשי'ה היום היא בסין וגם המותגים הגדולים בסופו של דבר בכל מוצר יש אפשרות לדאוג לאפשרות שיהי' יותר איכותי
סדרת ה K מיוצרים ע"י מפעל שמייצר לחברות גדולות באירופה ועודישים לב כבודו שכתבתי את כוונתי שאני מדבר על הטלפונים שלא יודעים מי היצרן...
אני לא מדבר על מותגים כמו נוקיה, סמסונג, ושיאומי.
תיקנתי הרבה כאלו! זה זבל אין חברה טובה שמייצרת כאלו!סדרת ה K מיוצרים ע"י מפעל שמייצר לחברות גדולות באירופה ועוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: