לי יש אמטק קי 2 ואני די מרוצה.MTK2 או K35?.
או משהו שלישי בכלל?.
תודה.
לדעתי לא צריך להשקיע הרבה . יש את האמטק קי 2 שעונה במדוייק על הדרישות האילהאני לא יודעת אם הוא צריך עד כדי כך.
פלאפון.
לדבר.
לשמוע.
זהו
הרבה מדברים עליו מה המעלות שלו על פני המכשירים האחרים הקיימים בשוק עד כדי שוי של 600 ש"ח?שיאומי הכשר החדש
600 ₪
יש עליו אשכול ענק בנושא
לדעתי זה הפלאפון הכי מתקדם בשוק הכשר.
הרבה מדברים עליו מה המעלות שלו על פני המכשירים האחרים הקיימים בשוק עד כדי שוי של 600 ש"ח?
MTK2 או K35?.
או משהו שלישי בכלל?.
תודה.
תודה.הנה פירוט שמצאתי באינטרנט
טלפון כשר K35 ומאושר ועד רבנים חזק עם עמידות למים ואבק
טלפון מקשים חזק ועוצמתי שיחזיק לכם לאורך זמן אשר עמיד במים ואבק עם תקן ארופאי, והכי חשוב K35 פלאפון כשר לחלוטין עם חותמת ועדת רבנים לענייני תקשורת.
בנוסף לחוזק שלו יש למכשיר K35 תכונות רבות: המכשיר תומך קליטה דור 3 וגם דור 2 עם מקום ל-2 כרטיסי סים, לוח שנה עיברי עם זמני היום ב-29 מדינות כולל חו"ל,תומך בלוטוס מלא, לאוזניה וגם לרכב עם חיבור אנשי קשר למערכת ברכב.
למזמינים באתר משלוח מהיר וחינם.
מכשיר כשר היחיד מסוגו עם כרטיס זיכרון אשר יודע לגבות אנשי קשר לכרטיס זיכרון באופן עצמאי פעם בשבוע
שנת ייצור 2019
עמידות בתקן IP67.
חותמת: מאושר וועדת רבנים לענייני תקשורת.
כולל משלוח
באישור וועדת הרבנים לענייני תקשורת
דור 3 (UMTS) תדרים 850 900 210
דור 2 (GSM) תדרים 850 900 1800 1900
בלוטות’
יומן עברי
זמני היום בארץ ובעולם
צלצולים ורינגטונים ייעודיים
2000 תאי זכרון כפולים
בקרת הורים
רשימה שחורה ולבנה
שעון מעורר חכם
מחשבון
הקלטת שיחה
שעון עולמי
טיימר
גיבוי אלפון והקלטות לכרטיס זיכרון
https://www.cheaphone.co.il/kosher-cell/mtk-first-phone/תודה.
איך הוא לעומת הMTK2?.
לא מכירה את שתיהם.
קטסטרופה, לא להתקרב.MTK2
לא בדיוק. תלוי מבחינת מה. מבחענת קליטה ושמיעה הוא בסדר גמור.קטסטרופה, לא להתקרב.
כפתורים שיוצאים מכלל שימוש. (הפסיק לעבוד אצלי הכפתור של הניתוק - אין אפשרות לנתק שיחה, רק להמתין לחסדי הצד השני.) קליטה לא משהו, שמיעה לא משהו.לא בדיוק. תלוי מבחינת מה. מבחענת קליטה ושמיעה הוא בסדר גמור.
אני מתקן את זה אם אתם רוצים לא הרבה רק 50 ש"ח...כפתורים שיוצאים מכלל שימוש. (הפסיק לעבוד אצלי הכפתור של הניתוק - אין אפשרות לנתק שיחה, רק להמתין לחסדי הצד השני.) קליטה לא משהו, שמיעה לא משהו.
איך קוראים לזה?/ איזה דגם זה? מומלץ?שיאומי הכשר החדש
600 ₪
יש עליו אשכול ענק בנושא
לדעתי זה הפלאפון הכי מתקדם בשוק הכשר.
זה נכון שיש באג בכפתורים. אבל אצלי זה בעייה אחרת.כפתורים שיוצאים מכלל שימוש. (הפסיק לעבוד אצלי הכפתור של הניתוק - אין אפשרות לנתק שיחה, רק להמתין לחסדי הצד השני.) קליטה לא משהו, שמיעה לא משהו.
סילחו לי @קליטה טובה וכל שאר הממליצים על הטלפונים שהצד השווה שבהם שהם תוצרת סין, כלומר אין מושג יותר מזה על הטלפון, מי היצרן וכו' אלו טלפונים שפתאום המיקרופון הפסיק לעבוד (כי החוט התנתק) או כמו שכתבו כפתור או סידרת כפתורים החליטו לנוח (כי צריך לנקות את הזבל שהצטבר מתחת לכפתורים), או שהפלסטיק מתפורר, והמסך הפסיק לעבוד, ועוד ועוד, אני חושב שאחרי הכל צריך שיהיה גילוי נאות על המכשירים האלה, מהכרות שלי עם אנשים (אלה שקונים או אלה שמתקנים) כל חצי שנה צריך לקנות חדש או לעשות תיקון הכללי, אולי זה עוזר לתעשיית הניודים אבל באמת צריך להיות עשיר כדי לקנות אותם!!!
והדבליו 8 יותר טוב ?לנו יש 2 מכשירים לי את הנוקיה 208 וממש לא מרוצה. בטריה שנגמרת ממש מהר שמע לא משהו ועוד...
לאשתי יש W8 מסדרת FIRST PHONE שמע מעולה וקליטה מעולה. שוקל ברצינות לקנות אותו גם לעצמי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: