התייעצות דגם מומלץ לפלאפון.

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
MTK2 או K35?.
או משהו שלישי בכלל?.
תודה.

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
שיאומי הכשר החדש
600 ₪
יש עליו אשכול ענק בנושא
לדעתי זה הפלאפון הכי מתקדם בשוק הכשר.

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אני לא יודעת אם הוא צריך עד כדי כך.
פלאפון.
לדבר.
לשמוע.

זהו.

השיאומי מקביל ליאנג?.

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
הרבה מדברים עליו מה המעלות שלו על פני המכשירים האחרים הקיימים בשוק עד כדי שוי של 600 ש"ח?

קודם כל 600 ₪ זה לא יקר בהשוואה לc2
והוא ממש שווה את זה
האריכו בזה כבר רבים וטובים
קישור לאשכול בנושא

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
MTK2 או K35?.
או משהו שלישי בכלל?.
תודה.

הנה פירוט שמצאתי באינטרנט
טלפון כשר K35 ומאושר ועד רבנים חזק עם עמידות למים ואבק
טלפון מקשים חזק ועוצמתי שיחזיק לכם לאורך זמן אשר עמיד במים ואבק עם תקן ארופאי, והכי חשוב K35 פלאפון כשר לחלוטין עם חותמת ועדת רבנים לענייני תקשורת.
בנוסף לחוזק שלו יש למכשיר K35 תכונות רבות: המכשיר תומך קליטה דור 3 וגם דור 2 עם מקום ל-2 כרטיסי סים, לוח שנה עיברי עם זמני היום ב-29 מדינות כולל חו"ל,תומך בלוטוס מלא, לאוזניה וגם לרכב עם חיבור אנשי קשר למערכת ברכב.
למזמינים באתר משלוח מהיר וחינם.
מכשיר כשר היחיד מסוגו עם כרטיס זיכרון אשר יודע לגבות אנשי קשר לכרטיס זיכרון באופן עצמאי פעם בשבוע
שנת ייצור 2019
עמידות בתקן IP67.
חותמת: מאושר וועדת רבנים לענייני תקשורת.
כולל משלוח
באישור וועדת הרבנים לענייני תקשורת
דור 3 (UMTS) תדרים 850 900 210
דור 2 (GSM) תדרים 850 900 1800 1900
בלוטות’
יומן עברי
זמני היום בארץ ובעולם
צלצולים ורינגטונים ייעודיים
2000 תאי זכרון כפולים
בקרת הורים
רשימה שחורה ולבנה
שעון מעורר חכם
מחשבון
הקלטת שיחה
שעון עולמי
טיימר
גיבוי אלפון והקלטות לכרטיס זיכרון

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הנה פירוט שמצאתי באינטרנט
טלפון כשר K35 ומאושר ועד רבנים חזק עם עמידות למים ואבק
טלפון מקשים חזק ועוצמתי שיחזיק לכם לאורך זמן אשר עמיד במים ואבק עם תקן ארופאי, והכי חשוב K35 פלאפון כשר לחלוטין עם חותמת ועדת רבנים לענייני תקשורת.
בנוסף לחוזק שלו יש למכשיר K35 תכונות רבות: המכשיר תומך קליטה דור 3 וגם דור 2 עם מקום ל-2 כרטיסי סים, לוח שנה עיברי עם זמני היום ב-29 מדינות כולל חו"ל,תומך בלוטוס מלא, לאוזניה וגם לרכב עם חיבור אנשי קשר למערכת ברכב.
למזמינים באתר משלוח מהיר וחינם.
מכשיר כשר היחיד מסוגו עם כרטיס זיכרון אשר יודע לגבות אנשי קשר לכרטיס זיכרון באופן עצמאי פעם בשבוע
שנת ייצור 2019
עמידות בתקן IP67.
חותמת: מאושר וועדת רבנים לענייני תקשורת.
כולל משלוח
באישור וועדת הרבנים לענייני תקשורת
דור 3 (UMTS) תדרים 850 900 210
דור 2 (GSM) תדרים 850 900 1800 1900
בלוטות’
יומן עברי
זמני היום בארץ ובעולם
צלצולים ורינגטונים ייעודיים
2000 תאי זכרון כפולים
בקרת הורים
רשימה שחורה ולבנה
שעון מעורר חכם
מחשבון
הקלטת שיחה
שעון עולמי
טיימר
גיבוי אלפון והקלטות לכרטיס זיכרון
תודה.
איך הוא לעומת הMTK2?.
לא מכירה את שתיהם.

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai

בלון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
לא בדיוק. תלוי מבחינת מה. מבחענת קליטה ושמיעה הוא בסדר גמור.
כפתורים שיוצאים מכלל שימוש. (הפסיק לעבוד אצלי הכפתור של הניתוק - אין אפשרות לנתק שיחה, רק להמתין לחסדי הצד השני.) קליטה לא משהו, שמיעה לא משהו.

משתדל להיות פשוט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
סילחו לי @קליטה טובה וכל שאר הממליצים על הטלפונים שהצד השווה שבהם שהם תוצרת סין, כלומר אין מושג יותר מזה על הטלפון, מי היצרן וכו' אלו טלפונים שפתאום המיקרופון הפסיק לעבוד (כי החוט התנתק) או כמו שכתבו כפתור או סידרת כפתורים החליטו לנוח (כי צריך לנקות את הזבל שהצטבר מתחת לכפתורים), או שהפלסטיק מתפורר, והמסך הפסיק לעבוד, ועוד ועוד, אני חושב שאחרי הכל צריך שיהיה גילוי נאות על המכשירים האלה, מהכרות שלי עם אנשים (אלה שקונים או אלה שמתקנים) כל חצי שנה צריך לקנות חדש או לעשות תיקון הכללי, אולי זה עוזר לתעשיית הניודים אבל באמת צריך להיות עשיר כדי לקנות אותם!!!

משתדל להיות פשוט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כפתורים שיוצאים מכלל שימוש. (הפסיק לעבוד אצלי הכפתור של הניתוק - אין אפשרות לנתק שיחה, רק להמתין לחסדי הצד השני.) קליטה לא משהו, שמיעה לא משהו.
אני מתקן את זה אם אתם רוצים לא הרבה רק 50 ש"ח...:eek:

קליטה טובה

משתמש מקצוען
זה נכון שיש באג בכפתורים. אבל אצלי זה בעייה אחרת.
בכל אופן אצלי השמיעה מעולה , והקליטה טובה אבל לפעמים זה כותב כשל ברשת. כנראה אני צריך לעבור חברה.

קליטה טובה

משתמש מקצוען
סילחו לי @קליטה טובה וכל שאר הממליצים על הטלפונים שהצד השווה שבהם שהם תוצרת סין, כלומר אין מושג יותר מזה על הטלפון, מי היצרן וכו' אלו טלפונים שפתאום המיקרופון הפסיק לעבוד (כי החוט התנתק) או כמו שכתבו כפתור או סידרת כפתורים החליטו לנוח (כי צריך לנקות את הזבל שהצטבר מתחת לכפתורים), או שהפלסטיק מתפורר, והמסך הפסיק לעבוד, ועוד ועוד, אני חושב שאחרי הכל צריך שיהיה גילוי נאות על המכשירים האלה, מהכרות שלי עם אנשים (אלה שקונים או אלה שמתקנים) כל חצי שנה צריך לקנות חדש או לעשות תיקון הכללי, אולי זה עוזר לתעשיית הניודים אבל באמת צריך להיות עשיר כדי לקנות אותם!!!

יש כלל: לפעמים הזול עולה יקר , והיקר עולה זול.

גרף פוטוצקי

משתמש רשום
לנו יש 2 מכשירים לי את הנוקיה 208 וממש לא מרוצה. בטריה שנגמרת ממש מהר שמע לא משהו ועוד...
לאשתי יש W8 מסדרת FIRST PHONE שמע מעולה וקליטה מעולה. שוקל ברצינות לקנות אותו גם לעצמי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה