מידע דגימות

חרבונא

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
וואוו חברה איזה ניתוח של בן אדם!!!
תירגעו!!!
למה נוכל הוא גנב לכם משהו?
הוא מוכר בדיוק כמו כולם ומי שלא מעוניין שלא יקנה זה לא פייר לנתח ככה מישהו שהוא מנוע מלהגיב !

אולפני צבע קול

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
וואוו חברה איזה ניתוח של בן אדם!!!
תירגעו!!!
למה נוכל הוא גנב לכם משהו?
הוא מוכר בדיוק כמו כולם ומי שלא מעוניין שלא יקנה זה לא פייר לנתח ככה מישהו שהוא מנוע מלהגיב !
מיליון לייקים!!!!!!!!!!!!

שי יצחק

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים

aaabbb

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הוא ממש לא עובד איתו, הוא קצת מפרסם לאנשים הקלטות של חומר שלו, כדי לקבל קצת אחוזים אם משהו מגיע דרכו, כמו שהוא פרסם פה כבר לא זוכר מתי. [שמעתי את זה משייע עצמו]. אם זה נקרא לעבוד איתו, אז זה מזכיר לי שכ"מ בחורים בני 15.5 יכולים להגיד לך אני עובד עם מאיר אדלר וכדו', שהרי הוא עושה להם שלום ומחייך אליהם כשהוא רואה אותם...

נערך לאחרונה ב:

אריקליד

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הוא ממש לא עובד איתו, הוא קצת מפרסם לאנשים הקלטות של חומר שלו, כדי לקבל קצת אחוזים אם משהו מגיע דרכו, כמו שהוא פרסם פה כבר לא זוכר מתי. [שמעתי את זה משייע עצמו]. אם זה נקרא לעבוד איתו, אז זה מזכיר לי שכ"מ בחורים בני 15.5 יכולים להגיד לך אני עובד עם מאיר אדלר וכדו', שהרי הוא עושה להם שלום ומחייך אליהם כשהוא רואה אותם...
בדיוק
אני אישית מכיר כמה וכמה שנפגעו ממנו. הזהרו.

Shalom

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
יש לו רק דגימה של גיטרה חשמלית (אני יודע שהוא דגם עכשיו כמה כלים חיים, אבל הם עוד לא בסט)
מה זה "רק"? יש לו סט שלם, עם כל הדגימות החסידיות (X1, מוטיף וכו') באיכות גבוהה, ומקצבים אלקטרונים מעולים. לכן הדגשתי שזה סט יותר בכיוון החסידי. (ופחות מזרחי או רוק)

הדוד סם

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
מה זה "רק"? יש לו סט שלם, עם כל הדגימות החסידיות (X1, מוטיף וכו') באיכות גבוהה, ומקצבים אלקטרונים מעולים. לכן הדגשתי שזה סט יותר בכיוון החסידי. (ופחות מזרחי או רוק)

פותח האשכול ביקש דגימות של כלים, ואיך שאני מכיר אותו לא מעניין אותו דגימות של אלסיס.

הדוד סם

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא חושב ששפיץ לא דגם גם כלים אמיתיים...
אבל הצעתי, והוא כבר יחליט.

לא חושב...
יש לי סט מלא שלו,
הוא דגם עכשיו כמה כלים אבל הם עוד לא מוכנים,
הדגימה היחידה של כלי חיי בסט שלו זה גיטרה חשמלית, והחליל שפותח האשכול דגם

Shalom

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
לא חושב...
יש לי סט מלא שלו,
הוא דגם עכשיו כמה כלים אבל הם עוד לא מוכנים,
הדגימה היחידה של כלי חיי בסט שלו זה גיטרה חשמלית, והחליל שפותח האשכול דגם
אוקיי, אם יש לך סט שלו, אתה מעודכן הרבה יותר ממני...
אגב, דגימות של תופים אמיתיים יש לו?

נערך לאחרונה ב:

הדוד סם

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש לשפיץ דגימה חדשה ומדהימה של קלרינט , דגימה מהנגן נחמן צוקר
משהו אדיר שלא היה עדיין בשוק

זה כבר בסט?
כל מה שהוא משקיע בו, נהיה הטופ בשוק, הבחור מוכשר בטירוף.
מה שהוא נוגע זהב, אני מנסה לשכנע אותו להשקיע בקטרון בטירוף (אני חושב שזה יעביר כמה קלידנים חסידיים לקורג)

Shalom

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
זה כבר בסט?
כל מה שהוא משקיע בו, נהיה הטופ בשוק, הבחור מוכשר בטירוף.
מה שהוא נוגע זהב, אני מנסה לשכנע אותו להשקיע בקטרון בטירוף (אני חושב שזה יעביר כמה קלידנים חסידיים לקורג)
יש לו לאן להתקדם בזה? הוא כבר דגם את זה יותר מפעם אחת, לא?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה