אשמח לקבל דגימות לטיירוס 5 בחינם לפחות BRASS כל שהוא קניתי טיירוס 5 והוא ריק ,אמנם מקצבים יש פה בשפע ב"ה
אבל אני צריך קצת דגימות חסידיות סגנון קטרון ומוטיף
בטח ,שמעתי עליו אבל יוחנן נקרא יותר טוב בכל מה שקשור לטיירוס כמדומני?
סליחה על ההקפצה תן לי מקום טוב שאפשר לשמוע את כל החומר של יוסל כמו שצריך3700 שקל ויש לך את כל הקטרון וכל המוטיף
ברמה הכי גבוהה שיש בשוק, אבל באמת. רק מי שישב מול קטרון יידע להעריך את החומר של יוסל רוזנפלד
אני מדגיש יוסל ולא מרדכי (לשניהם קוראים רוזנפלד)
תקשיב לחומרים שלי אולי תאהב (זה הרבה יותר זול)סליחה על ההקפצה תן לי מקום טוב שאפשר לשמוע את כל החומר של יוסל כמו שצריך
הרבה יותר זול..תקשיב לחומרים שלי אולי תאהב (זה הרבה יותר זול)
מצרף כאן קישור לחתונה שניגנתי עם הסט שלי
מוישי א&מוטי גולדמן&לוברבום כב אדר ב – Google Drive
drive.google.com
נשמע טוב באמת, מוישי לא עדיף כבר לקנות קטרון במחיר הזה?תקשיב לחומרים שלי אולי תאהב (זה הרבה יותר זול)
מצרף כאן קישור לחתונה שניגנתי עם הסט שלי
מוישי א&מוטי גולדמן&לוברבום כב אדר ב – Google Drive
drive.google.com
לא הבנתינשמע טוב באמת, מוישי לא עדיף כבר לקנות קטרון במחיר הזה?
המקום לקנות סט דגימות של קטרון, לא עדיף כבר לקנות את הקטרון עצמו?לא הבנתי
הסט של יוסל נמצא היום בתוך הסט של יוחנן אוריסליחה על ההקפצה תן לי מקום טוב שאפשר לשמוע את כל החומר של יוסל כמו שצריך
על איזה כלי אתה מנגן?הסט של יוסל נמצא היום בתוך הסט של יוחנן אורי
בכללי השוק התמלא בהרבה סטים של קטרון שנשמעים ממש ממש טוב
הוא עם PA4X עם סט של הסולטון דגום ברמה גבוהה ביחס לקורגעל איזה כלי אתה מנגן?
יש למנחם הורביץ סט כזה, חבל על הזמןאיפה אפשר לשמוע קורג דגום לסולטון ברמה גבוהה, לא כמו רוב הסטים של הקורגים (כלומר יותר דומה לסאונד של הסולטון ולא של הקורג)?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: