נכתב ע"י משולש;1275236:אבל סה"כ מי שלקחה את העבודה לא פראיירית כלל. היא עשתה חשבון שיש לה חודש משוגע עם טרטורים וכדו', אבל בסוף היא יוצאת עם סכום נאה.
נכתב ע"י SPOT;1272839:אם 'ילך טוב' בהמשך יש אופציה לעבודה בעוד תחומים (עריכת תמונות של ארועים, וסטודיו לילדים)
0504172383
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אינני קוראת הודעות פרטיות.
נכתב ע"י SPOT;1272839:אם 'ילך טוב' בהמשך יש אופציה לעבודה בעוד תחומים (עריכת תמונות של ארועים, וסטודיו לילדים)
0504172383
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אינני קוראת הודעות פרטיות.
נכתב ע"י גרפיקנער;1275602:בלי להכנס לכל הנידון דלעיל -
מנסיון רב שנים, כל לקוח שאמר לי את המשפט 'אם ילך טוב, יש לי עוד הרבה עבודות' - מעולם לא חזר אלי.
בדוק ומנוסה.
כמעט כל הלקוחות שלי חוזרים אלי ולא הולכים אחר כך למישהו אחר.
הלקוחות שאמרו את המשפט הנ"ל - אף פעם לא חזרו.
אז כנראה שהפעם הצעקות היו חזקות יותר מתמיד,נכתב ע"י פוסטר;1275667:למען הסר ספק, אין לי כל כוונה ללעוג חלילה.
העבודה היא קשה וסיזיפית, ומגיע לגרפיקאית להתפרנס בכבוד, גם למתחילה.
אבל , במקרה הזה שמענו את הצעקות עד פורום צילום, שם זה כבר נדוש, כאן די חדש
נכתב ע"י sm05276;1275672:אז כנראה שהפעם הצעקות היו חזקות יותר מתמיד,
כי גם פה זה נדוש.... נדוש....
תעשי חיפוש קצר בפורום,
תעלי בחכתך עוד כמה צעקות כאלו.
נכתב ע"י sm05276;1275611:דווקא לקוח שלי מאד רציני אמר לי את זה בפעם הראשונה שעשיתי לו, חזר אלי כל פעם
נכתב ע"י עוד אחד;1275759:השאלה כמה הוא משלם בפעם הראשונה..
נכתב ע"י shifra19875;1275746:בשביל הרעיון, הטרחתי את עצמי לפתוח מחשבון ולהכפיל 60 ש"ח לגן כפול 55 גנים, יצא 3.300 ש"ח
אז לא הייתי אומרת שזה סכום יפה לחודש עבודה עם זמינות מלאה, ברור לי שהיא לא תעבוד על זה כל ה-12 שעות שהיא ערה, אבל אינה דומה שעת בוקר פוריה ושקטה לשעת מקלחות והשכבה ואינו דומה שיחת טלפון מגננת מס' 23 לשיחת טלפון מגננת מס' 43 ולא משנה באיזה שעה, צריך לחשב גם את כמות הטלפונים והמיילים שצריך לשלוח, בדרך כלל לא מחשבים את זה ללקוח, אבל גם לא לוקחים לו 60 ש"ח לעבודה. באמת שמי שרוצה תעשה כטוב בעיניה אבל אם לקרוא לזה ניסיון, מה נסיון בזה אפילו עיצוב היא לא צריכה לעשות רק להכניס תמונה ולסגור להדפסה זה עבודה סזיפית ואין בה שום צבירת נסיון במקצוע!!
נכתב ע"י עדן;1275968:מסכימה עם מיצג, אין מה להתעצבן, זו הדרך של המתחילים לצבור נסיון וזה זכותם.
וזה גם זכותו של הלקוח לשלם מעט, כל אחד מנסה לשלם כמה שפחות ולהרוויח כמה שיותר.
מתחילים לעולם לא מהווים איום על מקצועיים, זה פשוט סוג של לקוחות אחרים לגמרי.
אבל אני כן חושבת שבגלל שיש הרבה בעלי מקצוע מתחילים שלוקחים מחירים נמוכים מוריד קצת את הערך של הגרפיקה וכן את שוויה הכלכלי.
אדם עם אמונה מאמין שהכל מאיתו, וכל אחד מאיתנו יכול להעיד שפרנסתו של אדם קצובה לו.
בן אדם שחי באמונה חי ברוגע.
במקום לצעוק ולהתעצבן תפתחו ספר אמונה ובטחון, מומלץ!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: