הצלחתה כברתודה
אעדכן
הצלחתה כברתודה
אעדכן
[ממש סליחה אבל אם אפשר להסביר איך אני עושה את זה בשפה פשוטה! תודה!
את מה[ממש סליחה אבל אם אפשר להסביר איך אני עושה את זה בשפה פשוטה! תודה!
מה?חסום לי
איזה תעשי ציטוטהאתר
א. תכתבי לי איזה תוכנהאתה יכול לשלוח לי את התוכנה למיל שלי <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה אתר זה לא תוכנה
אם אתה יכול לשלוח לי את התוכנה למיל אני מאוד אשמח <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
א. תכתבי לי איזה תוכנה
ב. תחלפי את @ ב# או משהו אחר
תפנו למיל apunpvאין לכתוב כתובת מיילסליחה יש לי בעיה במחשב וזה מגיב לפעמים מספר פעמים....
כאן יש מדריך והתוכנהסליחה לא ההיתי ברור
אני מעוניין בתוכנה שמאפשרת שינוי וגישה לתוכנה של הפלאפון
תודה אבל זה חסום לי בנתיבכאן יש מדריך והתוכנה
תודה אבל זה חסום לי בנתיב
את/אתה 100JUMBOmail - View and Download files
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.www.jumbomail.me
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: