שמעתי שיש אפשרות לתת לוועדת הרבנים לא כשר והם מכשירים את זה...שלום לכולם!
אני מחפש גרסה שאוכל להתקין על נוקיה c2 (לא כשר) בשביל שאוכל למחוק את הדפדפן מהתפריט (ולא גרסה כשרה שלמה, אך אם יש למישהו אחת כזו, אשמח שישתף...).
תודה מראש!
אשמח לדעת איך ניתן לעשות זאת באופן עצמאי.שמעתי שיש אפשרות לתת לוועדת הרבנים לא כשר והם מכשירים את זה...
תודה.
מישהו?תודה.
פתחתי כאן את הנושא הזה אחרי שכבר קראתי שם, וכן השתמשתי בקבצים שהעלו שם.
אך זה לא מוחק את הדפדפן...
ערכתי בעצמי אחד כזה, ולא הצלחתי למחוק את הדפדפן.
אשמח לעוד עזרה בנושא
פורסם בעבר בפורום: 052-710-1799מישהו?
אפשר להעלות לכאן את הקבצים שהעלו שם, בתוספת הסבר?תודה.
פתחתי כאן את הנושא הזה אחרי שכבר קראתי שם, וכן השתמשתי בקבצים שהעלו שם.
אך זה לא מוחק את הדפדפן...
ערכתי בעצמי אחד כזה, ולא הצלחתי למחוק את הדפדפן.
אשמח לעוד עזרה בנושא
התקשרתי אליו והוא אמר לי שהוא ממודיעין עיליתפורסם בעבר בפורום: 052-710-1799
25 ש"ח למכשיר. בבני ברק [כמדומני].
פורסם בעבר בפורום: 052-710-1799
25 ש"ח למכשיר. בבני ברק [כמדומני].
אני צריך לחסום רק את הדפדפן.התקשרתי אליו והוא אמר לי שהוא ממודיעין עילית
הייתי שמח לעשות זאת אך רק באשכול נפרד... אני לא רוצה לסטות מהנושאאפשר להעלות לכאן את הקבצים שהעלו שם, בתוספת הסבר?
תודה רבה!
קצת מידע (לאחר חרישת הנושא...) שאולי יועיל לך;אני צריך לחסום רק את הדפדפן.
בבקשה לא לשלוח אותי לאנשים אחרים (כן, גם אם יעשו זאת בחינם...).
אני מעוניין לעשות זאת לבד.
תודה מראש לעוזרים
תודה על ההתייחסות.קצת מידע (לאחר חרישת הנושא...) שאולי יועיל לך;
עד היום לא נתקלתי בגירסה של נוקיה (לא משנה מי הכין אותה) שמחקה לחלוטין את הדפדפן.
מה שכן מצאתי, זה העברה למצב "לא פעיל" מהתפריט (ע''י עריכת קובץ הXML של התפריט)- מה שהסיר את הדפדפן מבחינת המתבונן, אבל השאירה גישה אליו מכלל פריצות שונות וקלות שכל בחור בישיבה קטנה יכול לעלות עליהן. [עברתי מספר חנויות וטכנאים בדוידקה בי-ם, לאחר ששמעתי מכל הארץ ששם יושבים הטכנאים הטובים בתחום. כל אחד לאחר שחסם את חסימתו, הראתי לו כיצד אני עובר אותה ללא בעיה בחצי דקה. לא היה למישהו מהם תשובות].
אמנם יש מוצר מעניין, שנקרא "טלפונטו" שנראה לי הכי מתקרב לדרישות (חוץ מהכשרים של ועדת הרבנים שממילא לא יכולים להכיל סים לא כשר במבט ראשון) - ניתן לקרוא עליו כאן.
מכיון שהגרסה שלו פותחה ע''י סניף של בסט מובייל או משהו כזה, כל כניסה אל הדפדפן או אל פונקציה אחרת שנחסמה ע''י כותב הגרסה -גם אם נכנסים בתחבולות שונות- המכשיר נכבה במיידית.
הנקודה היא - המוצר הנ''ל אזל מהמלאי של כל מקום שחיפשתי.
הקובץ (זה רק אחד ממה שהביאו שם אבל ניסיתי את כולם): http://tchumim.com/assets/uploads/files/1522695872388-menusettings.xmlתסביר מה ניסית לעשות בקובץ menusettings.xml,
אולי אפילו תעלה אותו ונעזור לך.
גם את זה ניסתי (כמו שכתבתי לעיל)@עובד השם
אתה צריך לערוך את הקובץ המקורי שהיה בטלפון שלך. העתקה של קובץ מבחוץ פעמים רבות תשבש בלבד.
תוכל להעתיק את השורה המיוחסת לדפדפן הישר מתוך קובץ הXML? לפני השינוי ואחריגם את זה ניסתי (כמו שכתבתי לעיל)
ללא הועיל...
זה בדיוק העניין...תוכל להעתיק את השורה המיוחסת לדפדפן הישר מתוך קובץ הXML? לפני השינוי ואחרי
כאשר אתה מדביק פה, תשתמש באופציה "הוסף<קוד".
ניסת ללחוץ עליו? נכנס?זה בדיוק העניין...
לאחר שראיתי שהקובץ שהם יצרו (הקישור הנ"ל) לא מחק את הדפדן, אז ניסיתי למחוק (גם למחוק עם mode disabled ולאחר שראיתי שלא הועיל מחקתי כפשוטו...) כל מקום שכתוב בו דפדפן היינו browser
וכשהפעלתי שוב את הפלאפון, הדפדפן -לצערי- עדיין היה בתפריט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: