בעריכה לשונית לספר מתכונים, איך יותר נכון ומקצועי לציין כמויות?
הרי גרם קמח, גרם שמן וגרם מים הם לא אותו משקל.
א"א לכתוב על שלושתם חצי כוס וזה יהיה שווה באותה כוס.
אז מה, לכתוב עם סוגריים: חצי כוס קמח (80 גרם), חצי כוס מים (50 מ"ל) וחצי כוס שמן(60 מ"ל) [סתם דוגמא לא מדויקת]?
זה נורא להוציא ספר כשמצוין בו כוס קמח, כוס וחצי מים וכו' לפי כוס של 200 מ"ל למשל)?
הרי גרם קמח, גרם שמן וגרם מים הם לא אותו משקל.
א"א לכתוב על שלושתם חצי כוס וזה יהיה שווה באותה כוס.
אז מה, לכתוב עם סוגריים: חצי כוס קמח (80 גרם), חצי כוס מים (50 מ"ל) וחצי כוס שמן(60 מ"ל) [סתם דוגמא לא מדויקת]?
זה נורא להוציא ספר כשמצוין בו כוס קמח, כוס וחצי מים וכו' לפי כוס של 200 מ"ל למשל)?