מי שרוצה יש לי את כל רשימת הכתובות של גרין בכל הארץ, שישלח לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>****com
המייל לא פורסםמי שרוצה יש לי את כל רשימת הכתובות של גרין בכל הארץ, שישלח לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>****com
אני צריכה פרטים על אזור ירושליםמי שרוצה יש לי את כל רשימת הכתובות של גרין בכל הארץ, שישלח לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>****com
בבני ברקאיפה היא גרה גברת גרין?
תודה
גב' גרין גרה בירושלים- בסנהדריה המורחבתבבני ברק
זו בדיוק הסיבהאני ניסיתי את המשחה הזו לצלקת של תפרים, אמנם לא התמדתי אבל לא ראיתי שיפור לצערי
לא מדויק, יש לה בן בבני ברק שגם מוכר את המשחותבבני ברק
אפשר את המייל ?מי שרוצה יש לי את כל רשימת הכתובות של גרין בכל הארץ, שישלח לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>****com
אמור לעזור לכל צלקת שהיאזה עוזר גם לצלקות בפנים? (לא אקנה)
עזר פלאים אפילו שהתחלתי טיפול בקופה לכויה דרגה 2. יש להם גם שלוחה בבית וגן זה הטלפון- 0525715285.מישהו ניסה פעם? באמת עזר? לילד שעבר הדבקה אחרי שפתח את הראש...
ומתי בכלל מתחילים למרוח?? הפצע סגור עם דבק עכשיו...
אפשרי להתקשר לגרין עצמה בין השעות 17:30-20:30, ושם לקבל את כל הפרטיםאיפה מוכרים בבני ברק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: