נכתב ע"י rutiz;n4987674:רוצי לרופא.
גרדת יכולה להעיד על ירידה בתפקודי כבד בהריון
כבר היצלתי חברה טובה שלי בזה ששלחתי אותה לרופא - והיא לא הראשונה שניצלה בזכות אבחון מוקדם.
[h=3]אם הגרד בהריון מסוכן?[/h]נכתב ע"י מרגלית100;n4987930:אני לא מבינה, אני בכל התקופה סובלת מגירודים שונים בכל מיני מקומות בגוף, נעימים ולא נעימים, אף פעם לא חשבתי ולא ידעתי שיש בזה בעיה, מבחינתי זה בעסקת חבילה עם כל הנלווה להריון, גם אמרתי לרופאים והם לא אמרו לי שצריך לבדוק, לא רואים את הדברים האלה בבדיקות הדם השגרתיות שעושים??
אני חושבת שזה משהו מאוד מצוי ורק במקרים בודדים זה בא כתוצאה מבעיה, בכל אופן, טוב לדעת שצריך לשים לב שהכל בסדר.
נכתב ע"י מרגלית100;n4987930:אני לא מבינה, אני בכל התקופה סובלת מגירודים שונים בכל מיני מקומות בגוף, נעימים ולא נעימים, אף פעם לא חשבתי ולא ידעתי שיש בזה בעיה, מבחינתי זה בעסקת חבילה עם כל הנלווה להריון, גם אמרתי לרופאים והם לא אמרו לי שצריך לבדוק, לא רואים את הדברים האלה בבדיקות הדם השגרתיות שעושים??
אני חושבת שזה משהו מאוד מצוי ורק במקרים בודדים זה בא כתוצאה מבעיה, בכל אופן, טוב לדעת שצריך לשים לב שהכל בסדר.
נכתב ע"י משי 1;n4988781:גרד אחרי לידה שהתפתח כמה שבועות אחרי הלידה והחמיר עם הזמן...
רופא המשפחה הציע קורטיזון... מאבחנת אלרגיות טענה שהרבה דברים לא טובים לה עכשיו.
מישהי חוותה? ממה זה נובע?? ואיך מקילים / מטפלים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: