שמואל שמואל.
משתמש רשום
שלום רב, מחפשים גרביים לגבר הסובל מריח של זיעה בגרביים, האם יש גרביים מיוחדות ללא ריח? 100 אחוז כותנה? במבוק? מכירים משהו?
תודה רבה.
תודה רבה.
תודה.טפלו בריח
לא בגרביים
לא לגמרי טבעי שיהיה ריח.תודה.
אין בעיה ברגל, מדובר באדם שהולך כל היום עם נעליים שחורות סגורות, טבעי שיהיה ריח, לכן אנחנו מחפשים גרביים מיוחדות שיעלימו את הריח שאמור להיות.
גם הבן שלי סבל מריח נוראי, מאז שקנינו לו באדיר גרביים אנטיבקטרליות התופעה נעלמה ב''ה.אני לא יודעת מאיפה אתם בארץ
אבל יש בב"ב חנות אדיר,
יש להם גרביים מצוינות נגד זיעה
לא זוכרת את השם של החברה שלהם.
אבל תבקשו מהמוכר הוא מיד ידע מה אתם רוצים,
אנחנו נסינו הרבה זוגות של גרביים עד שהגענו אליהם ומאז אנחנו איתם כבר כמה שנים
היום יכול להיות שהחנות תהיה פתוחה היום ?אני לא יודעת מאיפה אתם בארץ
אבל יש בב"ב חנות אדיר,
יש להם גרביים מצוינות נגד זיעה
לא זוכרת את השם של החברה שלהם.
אבל תבקשו מהמוכר הוא מיד ידע מה אתם רוצים,
אנחנו נסינו הרבה זוגות של גרביים עד שהגענו אליהם ומאז אנחנו איתם כבר כמה שנים
כדאי לאוורר את הרגליים בצהריים אם אפשראדם שהולך כל היום עם נעליים שחורות סגורות, טבעי שיהיה ריח,
לא עדיף לקנות נעל עם מזגן נייד?אם באמת מחפשים את הכי טוב ומוכנים להשקיע אז תקנו את הגרביים של Darn Tough.
כל זוג עולה כ 100 שח + דרך אמזון
אלו גרביים עשויים מצמר מיוחד, מחממים את הרגל בחורף ומקררים בקיץ. ללא תפרים, אחריות לכל החיים, נוחים בצורה יוצאת מן הכלל ולא מסריחים
אני כבר כמה שנים איתם
אין ספק, זה מוצר פרימיום ולא מתאים לכל אחד. אבל מי שכן יכול להרשות לעצמו זה יקר שעולה זול בשורה התחתונהלא עדיף לקנות נעל עם מזגן נייד?
100 ש"ח לזוג? זה 2000 ש"ח
לי לאגם הבן שלי סבל מריח נוראי, מאז שקנינו לו באדיר גרביים אנטיבקטרליות התופעה נעלמה ב''ה.
אם באמת מחפשים את הכי טוב ומוכנים להשקיע אז תקנו את הגרביים של Darn Tough.
כל זוג עולה כ 100 שח + דרך אמזון
אלו גרביים עשויים מצמר מיוחד, מחממים את הרגל בחורף ומקררים בקיץ. ללא תפרים, אחריות לכל החיים, נוחים בצורה יוצאת מן הכלל ולא מסריחים
אני כבר כמה שנים איתם
מה ?! כמה שנים לא החלפת גרבים ????אני כבר כמה שנים איתם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: