לא חושבת שאם יש סימני לחץ אז זה כואבבס"ד
מחפשת בנרות חברת גרביונים לילדות (הבנות שלי בנות 5,3) גמישות ובעיקר בעיקר בעיקר עם גומי מותניים נעים ולא לוחץ.
אני קונה לה תמיד מידה יותר ומוצאת את עצמי גוזרת לה את הגומי שמשאיר לה סימני לחץ! והיא מקל, רזה מאוד!
עזרה בבקשה
הבת שלי רגישה מאד, רזה מאד, ושובבה מאד...בס"ד
מחפשת בנרות חברת גרביונים לילדות (הבנות שלי בנות 5,3) גמישות ובעיקר בעיקר בעיקר עם גומי מותניים נעים ולא לוחץ.
אני קונה לה תמיד מידה יותר ומוצאת את עצמי גוזרת לה את הגומי שמשאיר לה סימני לחץ! והיא מקל, רזה מאוד!
עזרה בבקשה
מה גם ששרייבר הכי זול...ניסיתי הרבה חברות, ממליצה מאד על שרייבר, נעים ,גמיש, מחזיק הרבה זמן, לא נקרע ולא לוחץ...
לא נתקלתי במארזים בצבע רגל, את בטוחה שיש?מה גם ששרייבר הכי זול...
מארז של שלוש גרביונים ב-20 ש"ח בערך
כן 100%לא נתקלתי במארזים בצבע רגל, את בטוחה שיש?
התפר של הלבנים שלה גורם לה לתחושת כאב מהלחץ של הגרביון וגם אני רוצה שתשאר בבית עם הגרביונים ולא תוריד לי אותם איך שהיא נכנסת כי זה לוחץ לה.. נראה לי לא נעים בכל אופן.לא חושבת שאם יש סימני לחץ אז זה כואב
גם לי יש סימנים
אז מה??
מקווה שעזרתי
ובענין שזה נקרע
פשוט לקנות 60דניר ולא 40
בהצלחה!
וגמישות הבד?אני קונה לילדות קולנטה צבע מלון, 48 דנייר. נראה מהמם ונקרע הרבה פחות מה40. הצבע פחות דוהה מחברות אחרות.
קולנטה זה של משנת יוסף?אני קונה לילדות קולנטה צבע מלון, 48 דנייר. נראה מהמם ונקרע הרבה פחות מה40. הצבע פחות דוהה מחברות אחרות.
כן (ספציפית לא קניתי שם, אבל המארזים באמת משתלמים)קולנטה זה של משנת יוסף?
אם כן גם אני ממליצה עליהם מאד, גמישות, עמידות ויפות.
במשנת יוסף במארזים עולה זול מאד.
חושבת שכן, לא נרשמו תלונותוגמישות הבד?
גומי מותניים נעים?
שימו לב שיש שם 2 סוגים, אחד 50 דנייר ואחד 48,קולנטה זה של משנת יוסף?
אם כן גם אני ממליצה עליהם מאד, גמישות, עמידות ויפות.
במשנת יוסף במארזים עולה זול מאד.
את קונה 40 דנייר?הבת שלי רגישה מאד, רזה מאד, ושובבה מאד...
ניסיתי הרבה חברות, ממליצה מאד על שרייבר, נעים ,גמיש, מחזיק הרבה זמן, לא נקרע ולא לוחץ...
גם הצבע מושלם על הרגל, כל מי שרואה-מתלהב וקונה אחרינו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: