יש מישהי שניסתה??אם כבר, ראיתי בנקסט שמוכרים גרבי רגל, ואני כל פעם תוהה על הצבעים והאיכות שלהם,
וגם מה העובי, כי לא כתוב דנייר.
למישהי יש ניסיון עם זה?
https://www.next.co.il/he/g234232s6#104152
יש מישהי שניסתה??אם כבר, ראיתי בנקסט שמוכרים גרבי רגל, ואני כל פעם תוהה על הצבעים והאיכות שלהם,
וגם מה העובי, כי לא כתוב דנייר.
למישהי יש ניסיון עם זה?
https://www.next.co.il/he/g234232s6#104152
מצטרפת להמלצה.גם אני הולכת איתן - אבל עם ירכונים 40 דנייר (אריזה חומה)
מרוצה יחסית לעומת התיאורים שכאן.
מסכימה איתך מאוד.ובשני טסה רכבת דו מפלסית שנולדה בזמן הלבישה השניה ואני שותקת והולכת לחנות לקנות עוד?
כנראה זרקת לפח לפני שהספיקלי אישית בחיים לא נקרע הגרביון (ואני עוד הולכת עם של הילדות)
כנראה זרקת לפח לפני שהספיק
לי נקרע לפעמים במתיחה הראשונה!!!!!
אגבב
גיליתי משהו מושלם
לחברת לוונטה יש מידות לילדות
מידה 14 ממש כמו מידה 2
ועולה חצי מחיר!!!!!!!!!!!!!!!
חשבתי שאני גיליתי את זה ראשונה .נכון אם זה אני הולכת
חחחחחחשבתי שאני גיליתי את זה ראשונה .
אוישש
ועוד איך נקרעות...בלת"ק
יש גרביונים מעולותתת - להשיג בחנויות יש.
לא נקרעות בגריבה יומיומית (אפילו 20 דנייר)
חברת giorgio marelli
צפה בקובץ המצורף 551215
כבר מזמן אני שוקלת הסבה לשיווק גרביים וחולצות בסיס. זה מכרה זהבלמה המייבאים והמשווקים של גרבי כותנה לוקחים 5- 10 ש"ח לזוג? לא נראה לי שהם מפסידים
ומדובר בגרב עבה שעשוי מחומר טבעי ועולה פי כמה מהסינטטיים הדקיקים שמרכיבים את גרבי הרגל.
איך זה יתכן שגרב עם אבנים או תחרה או שאר סוגי הקישוטים עולה 5-20 ש"ח כולל עלויות עיצוב וחומרים ופרסום והיצרנים נשארים עם רווח?
תארי לעצמך שאת קונה גרביים עם אבני קישוט ב20 ש"ח לילדתך ובגריבה הראשונה האבנים היו נופלות, או שמתחילה היתה לטוס רכבת בין הקישוטים, לא היית חוזרת בכעס לחנות?
אז איך זה יתכן שקניתי לעצמי גרביונים לראש השנה, הם התכבסו פעם אחת, לאחד יצאו צ'פים עוד לפני הכביסה הראשונה, ובשני טסה רכבת דו מפלסית שנולדה בזמן הלבישה השניה ואני שותקת והולכת לחנות לקנות עוד?
לא באמת ניסיתי לייצר גרביים, אבל יש כאן ריח של שיווק בריוני ומנצל מאוד כלפי ציבור גדול ושבוי.
אולי אם מישהו יקח את הנושא לידיים הוא יוכל להרוויח יפה גם אם יגבה שליש או רבע מהמחיר כיום?
או לחילופין ימכור במחיר היקר גרביים איכותיים ולא חד פעמיים
לי לא נקרעות.ועוד איך נקרעות...
יש אותם גם בשאול תמרוקים ..עולה 11.9 ב"אושר עד"
אני קניתי אותם ב10 ₪ ליחידה 20 דנייר בחנות בבני ברק בתחילת רבי עקיבא, לא זוכרת מה שמה..לי לא נקרעות.
לפחות הרבה פחות מהמון סוגי גרביים אחרות שניסיתי.
גם אחרי כביסות הצבע שלהם נשאר מעולה.
כמו בתמונה, רק באריזה חומה- 40 דנייר
עולה 11.9 ב"אושר עד"
זה היה 40 דנייר...אני קניתי אותם ב10 ₪ ליחידה 20 דנייר בחנות בבני ברק בתחילת רבי עקיבא, לא זוכרת מה שמה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: