אותה חברה, 100 דנייראני רוצה לקנות גרביון שחור אטום שלא רואים את הרגל! (קניתי של לוונטה היה כתוב שחור אטום 70 דנייר וזה לא היה לגמרי אטום, הוא היה בהמשך שקוף )
איזה חברה וכמה דנייר?
אשמח למענה מהיר
זה מאוד חשוב לי לעכשיו!
אותה חברה, 100 דנייר
איכות מעולה!
100 דנייר הוא הכי 100% אטום.. בכל החברותאבל זה בטוח לא שקוף?
אני לא רוצה עוד פעם להתאכזב
ראיתי גם של חברת שרייבר איך הגרביון הזה?
אני קניתי מרנוואר, 40 דנייר שחור אטום. (ממש אטום גם אחרי כביסה),אני רוצה לקנות גרביון שחור אטום שלא רואים את הרגל!
איזה חברה וכמה דנייר?
מצטרפת להמלצה. מצויינות. נעימות ובמראה אטום.הילרי של שרייבר, מעולה!
אטום ונעים
ממליצה גם סוחבות שנים בעליהפנטי 100 דנייר - מצוינים!
ניסיתי את זה פעםבחורף יש המון, לכל אורך רחוב יפו. גרביונים/טייטס בצבע שחור אטום להפליא. דומני 220 דנייר.
70 או 100?הילרי של שרייבר, מעולה!
אטום ונעים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: