איפה זה?אתמול מצאתי בפרנזים גרביון ורוד בעשר שקל, יש בעוד הרבה צבעים מעניינים...
זה דרש חיטוט בערימות הצבעוניים שלהם שם, אבל היה שווה
יש כמה סניפים בבני ברק- בגן ורשא, בהמשך לכיוון דובק, ואולי גם נוספים באזורים אחרים.איפה זה?
אני ירושלמיתיש כמה סניפים בבני ברק- בגן ורשא, בהמשך לכיוון דובק, ואולי גם נוספים באזורים אחרים.
התכוונתי לגרביוןאיפה זה?
@אמא של אפרת , התכוונת לגרביים או בגדי גוף?
ומי שכתבה על גרביים עד הבית - לא מצאתי שם גרביון כתום לתינוקות
מכירה את המידות שלהם?יש גם כאן.מארז 6 גרביונים אקרילן לילדות במחיר חיסול! באספקה עד הבית | גרבי שרייבר
מארז 6 גרביונים אקרילן לילדות במחיר חיסול! מהמותג האיכותי " גרבי שרייבר " לרכישה אונליין, באספקה ישירה עד הבית, משלוח חינם בקנייה מעל 299 ש"ח. אל תפספסו>>>shop.shreibers.com
פחות רלוונטי לירושלמיות בגלל עלות המשלוח שעושה את זה פחות כדאי
לא מנסיון.אולי למישהי יש נסיון בענין גרביונים,
אני גם צריכה צבע חריג ממש - ומצאתי בעודפים מידה ממש גדולה.
בבד של גרביון אפשר להצר/לקצר וכדו'?
ומה תעשי עם האורך?הצלחת מעולה.
אני חשבתי להצר כמו במכנסיים - מ 2 הצדדים להוריד לכל האורך ולעשות איזה אוברלוק או משהו
וככה כל האלסטיות נשארת.
כי אצלי זה הרבה מידות מעל
ראיתי אדומים יפים בחנות הקטנה, בפינה של כיכר השבת.אני גם צריכה אבל באדום
אם משהי יודעת איפה מוכרים
אולי בחנויות גרביונים כו גרביים עד הבית וזה?
כמעט בטוחה שהיה בבזאר שטראוס.גרביון צהוב מידה 1-2, נמצא באנשהו?
הייתי שם לפני שבוע, בכיכר השבת.כמעט בטוחה שהיה בבזאר שטראוס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: