לפי הידוע לי כרגע במגזר החרדי מאושרים בעיקר תיכוניםהאם אתם קבלתם אישור ותקציב במערכת גפן ?
אני יודע שכל מוסדות המוכש"ר פטור ורשתות לא קיבלו תקציב .
אשמח שתחכימו אותי
לפי הידוע לי כרגע במגזר החרדי מאושרים בעיקר תיכוניםהאם אתם קבלתם אישור ותקציב במערכת גפן ?
אני יודע שכל מוסדות המוכש"ר פטור ורשתות לא קיבלו תקציב .
אשמח שתחכימו אותי
אני אשמח לרשימההחינוך העצמאי שלחו טבלה מסודרת מאד של התוכנית המאושרות, קהל יעד ותוכן
אם יש צורך אעלה בשמחה.
עריכה: החינוך העצמאי שלח רשימת ספקים המאושרת על ידם, אך בכל זאת יתכן שיכולה לעזור למישהו, אך מדובר ב 20 עמ', אוכל לשלוח במייל לכל המעונין.
אך באתר של משרד החינוך ניתן לבצע סינון ולחפש לפי פרמטרים מסוים כמו מגדר, מגזר וכו'
בהצלחה.
וכנראה לא היה תוכניות מאושרות ו/או לא היה מי שיתווך למפיקות. בכלל הבנתי שלהוציא אישור לתוכנית זה פרוצדורה.בתוכן דיגיטלי לתיכונים חרדיים, לא מצאתי שום דבר מתאים.
ורק אל תשכחו, שחלק גדול המקציב, הוא תקציב שהיה קיים עד עכשיו, זה לא תוספת תקציב.
אני מאושרת בגפן ורק מעונינת בפרסוםאורית-צרי איתי קשר בבקשה
לאיזו כתובת?לא עובד כמו שצריך....
אשמח מאד!
תודה!!!
אולי כדאי לך להצטרף לפרסום שכתבתי כאן למעלהאני מאושרת בגפן ורק מעונינת בפרסום
עדיין אפשרי להצטרף לתוכנית?מקימים מאגר ספקיות גדול לגפ"ן
הנה הקישור לרישום אליו.
מנסיון כאחראית גפ"ן בתיכון, זה קריטי!!!
קישור להקמת מאגר הספקיות
למכרז האחרון?עדיין אפשרי להצטרף לתוכנית?
עד כמה שידוע לי כרגע אין אפשרות להצטרףאיך מצטרפים לגפן?
יש לנו כמה תוכניות ממש דומות!!!יש לי כמה תוכניות חדשניות שהוכרו במכרז. מטרתם להכניס את טיפולי הריפוי בעיסוק לבית הספר על ידי הדרכת הורים וצוות חינוכי.
לפרטים מורחבים אפשר לכתוב לי: nechami21
18404 תפקודים ניהוליים הלכה למעשה הרצאה לצוות החינוכי על הנושא החם בלמידה: תיפקודים ניהוליים ויישומם בפועל סל הכלה השתלבות
18414 להגיע בזמן שיעורי בית והתארגנות ערב הרצאה מרתקת וכיפית להורים כיתות א-ג סל שותפות חינוכית עם הורים בקהילה
18411 ליווי תלמידים עם הפרעת קשב במערכת החינוכית הדרכה ממוקדת לליווי תלמידים מורכבים במערכת החינוכית סל הכלה והשתלבות
18426 אבחון ואיתור קשיים בכתיבה אבחון קבוצתי ממוקד בכתיבה סל הכלה והשתלבות
18149 להניע ולנוע- סדנא מרתקת לגננות ומורות- פעילות גופנית אפקטיבית בכיתה סל הכלה והשתלבות
@yudb תקראי לי כשאת רוצה לסיים וננסה לעשות את זה ביחד. מחכה כבר לתוכניות שלך, הם סופר חשובות ומקצועיות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: