זו אכן היא!!!
הצוות בקידי שיק זיהה אותה והזמין משטרה וכו'
הצוות בקידי שיק זיהה אותה והזמין משטרה וכו'
שילחו אלי את ההסרטה אולי אוכל לעזורתודה לניק ששלח לי את הסרטון.
זאת לא האישה שחיפשתי, בכ"א מכיון שחוויתי גניבות ארנק וגם מהעסק שלי נגנבו עשרות אלפים (קופה) לצערי ע"י 2 נשים חרדיות אחיות - אחת מהן נשואה לאברך!! תפסתי אותן אחרי מעקב והיה מזה עסק גדול, כל אישה שלא מתאימה לאוכולסיה של החנות מדליקה לי ישר נורות אדומות.
לא מזמן עקבתי אחרי רוסיה שהסתובבה בסייל של קידישיק היה שם צפוף בטירוף וזה בדיוק המקום הכי נוח להם לגנוב. (במקרה הספציפי הזה היא יצאה מידית מהחנות ואז הכרזתי שכל אחת תבדוק אם הארנק שלה נמצא)
ודרך אגב הכי נוח להם לגנוב זה מתיק של עגלה.
גם וגם שלח את שניהםזו אכן היא, אפשר להשוות בין הסרטונים.
האם אפשר לשלוח אלי את הסרטוןזו אכן היא, אפשר להשוות בין הסרטונים.
הגנבים לא מפחדים ממצלמות,לא יודע למה לא לומדים הלקח???
גם לי היה פעם שהזמנתי ש"ס גדול בשווי של יותר משלשת אלפים ש"ח ונגנב באמצע היום!!!
ולא היה שום מצלמה ברחוב, הזה אני גר ברחוב ראשי עם הרבה חניות ולא היה לאף אחד מצלמה !!1
כהיום בהרבה מקומות בעולם למשל בארה"ב יש מצלמות מטעם המדינה בכל רחוב ראשי ובכל צומות השני וחוץ מזה יש לכל חנות מצלמות מכל ד' הכיוונים וגם כל בית שלישי יש לו מצלמות והגנבים יודעים שהכל הוא מוקלט ואי אפשר לעשות כלום ואף אחד לא רואה את זה!!!
לצערינו בבארא פארק בארה"ב המדינה התקין המצלמות רק אחר הסיפור הכאוב של הילד לייבי קלעצקי ז"ל !!!
על מה אנחנו מחכים????
תתעוררו עכשיו !!!!!!!!
מצלמות מצלמות ועוד פעם מצלמות בכל הארץ כל חנות כל רחוב כל בנין שלישי חייב שיהי מצלמות!!!
למה רק 'כל בנין שלישי' ?מצלמות מצלמות ועוד פעם מצלמות בכל הארץ כל חנות כל רחוב כל בנין שלישי חייב שיהי מצלמות!!!
אני לא מחייב כל אחד אני רק אומר שזה מהלך לעשות שכל בניין שלישי יש מצלמה וככה יש תמונת מצב של הרחוב!!למה רק 'כל בנין שלישי' ?
אולי כל בנין ממש אחד אחד
מפחדים ועוד איךהגנבים לא מפחדים ממצלמות,
אני חושבת שזה בגלל שאין בכל מקום, והיכן שיש הרבה פעמים זה "דמה" לכן הם מעיזים... כשיהיה ברור שיש מצלמה בכל מקום ברור שהגניבות והמעשים... יירדו באחוזים גבוהים מאדהגנבים לא מפחדים ממצלמות,
מקסימום מסתירים פניהם.
והעובדה: מגוון הקלטות גניבות המופצות ברשת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: