לגמרילא הבנתי אנשים כאילו שאלו "איך אני יוצא מהבידוד כשאני חיובי?!"
זה שהממשלה הטילה סגר עוד לא אומר שכל אחד שמפר את הסגר כבר "גנב" ולא בהכרח שהוא מדביק את כל האזור
זה שהם נתנו אפשרות לצאת רק עד קילומטר מהבית עוד לא אומר שאם יוצאים 2 ק"מ אז זה שיצא הוא "רודף"
זה שהם קבעו שרק העובדים החיוניים יכולים להשתמש בתחבורה הציבורית עדיין לא אומר שמי שלא עובד חיוני והשתמש הוא "אנרכיסט"
סה"כ אנשים רוצים לנסוע לכל מיני מקומות "תוך שמירה על כל כללי הזהירות הנדרשים" ובאמת לא רואים בזה בעיה הם נשמרים בדיוק כמו כולם וזה שהטילו סגר לא אומר שבהפרת הסגר הם מפיצים את הנגיף
"לא צריך ללכת ראש בקיר"
אלף לייקיםאני רק לא מבינה איך מבקשים תירוצים להגיד לשוטר כשיש רכב מלא בילדים.
איך אתם משקרים ככה במצח נחושה כשאוזני ילדיכם כרויות?!
יש מקומות שהתורה לא הצילהזה אולי ישמע מוזר
אבל התורה מגיני ומצלי
ושישו ושמחו בשמחת התורה.
אנשים מוזרים יש כאן.
האם כל אלה הצועקים שאנחנו באנרכיה הם לא ניסו או נסעו פעם אחת בזמן הסגר מעל 1000 מטר מהבית או לא יצאו לחג לירושלים או לבני ברק או לכל עיר אחרת בדרכים שעוקפים מחסומים וכו'
תפסיקו לחנך את האחרים כל איש באמונתו יחיה
כמובן הבריאות לפני הכל ויש את ונשמרתם אבל להשתולל בהפגנות מילולית במה אתם שונים מהשוטרים שהשתוללו השבוע...
זה אולי ישמע מוזר
אבל התורה מגיני ומצלי
ושישו ושמחו בשמחת התורה.
פחחחחחאנשים מוזרים יש כאן.
האם כל אלה הצועקים שאנחנו באנרכיה הם לא ניסו או נסעו פעם אחת בזמן הסגר מעל 1000 מטר מהבית או לא יצאו לחג לירושלים או לבני ברק או לכל עיר אחרת בדרכים שעוקפים מחסומים וכו'
ברורבדיחה כמעט מוצחלת
ס"ה אנשים צריכים לנסוע למקום העבודה או לצורך אחר
(היכן בדיוק אפשר לבלות?)
ואינם רוצים להיתקל
בעבריין עם מדים (-יש המון כאלו)
זכותם המלאה ומומלץ ביותר לא להיתקל בהם
לא. לא נסענואנשים מוזרים יש כאן.
כמובן הבריאות לפני הכל ויש את ונשמרתם אבל להשתולל בהפגנות מילולית במה אתם שונים מהשוטרים שהשתוללו השבוע...
זה אולי ישמע מוזר
אבל התורה מגיני ומצלי
ושישו ושמחו בשמחת התורה.
נכון, כל איש באמונתו יחיה!תפסיקו לחנך את האחרים, כל איש באמונתו יחיה
[/QUOTE][QUOTE="גם אני לא, post: 8360812,
לא. לא נסענו
אולי יש כאן מוזרים אבל מנגד יש הרבה רוצחים
אתה ממש מצטט את דבריו של פרופסור רביד שיש הרבה רוצחים (בציבור החרדי)
רביד
יצאת - מהבידוד - כשאתה - חיובי - ועוד יש לך תרוצים???????לא הבנתי אנשים כאילו שאלו "איך אני יוצא מהבידוד כשאני חיובי?!"
זה שהממשלה הטילה סגר עוד לא אומר שכל אחד שמפר את הסגר כבר "גנב" ולא בהכרח שהוא מדביק את כל האזור
זה שהם נתנו אפשרות לצאת רק עד קילומטר מהבית עוד לא אומר שאם יוצאים 2 ק"מ אז זה שיצא הוא "רודף"
זה שהם קבעו שרק העובדים החיוניים יכולים להשתמש בתחבורה הציבורית עדיין לא אומר שמי שלא עובד חיוני והשתמש הוא "אנרכיסט"
סה"כ אנשים רוצים לנסוע לכל מיני מקומות "תוך שמירה על כל כללי הזהירות הנדרשים" ובאמת לא רואים בזה בעיה הם נשמרים בדיוק כמו כולם וזה שהטילו סגר לא אומר שבהפרת הסגר הם מפיצים את הנגיף
"לא צריך ללכת ראש בקיר"
כל שורה בהודעה שואבת את השראתה מעולם מושגים אחר,אנשים מוזרים יש כאן.
זה אולי ישמע מוזר
אבל התורה מגיני ומצלי
ושישו ושמחו בשמחת התורה.
לא.אנשים מוזרים יש כאן.
האמת שגם לי זה הציק העניין הזה,ח"ו לא גנבתי בעצם אולי כן, את דעתכם
אבל מה הייתם אומרים על כזה אשכול...
היה נמחק והייתי מושעה למשך כמה שבועות אם לא לעולם....
אז מה ההבדל בין זה לאשכולות איך לברוח מהמשטרה...
איפה יש אכיפה...
איפה יש מחסומים...
איך לבטל דוחות....
כל אחד יעשה מה שרבותיו מורים לו.
אבל נראה לי שזה קצת מוגזם להיעזר בפרוג כדי לעבור על החוק.
חג שמח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: