יש את זה בכל הבנקיםהנה...
איך אפשר לזהות כזה דבר ?
יש את זה בכל הבנקיםהנה...
רק חייםביטוח חיים ומבנה?
איפה?
איפה?רק חיים
זה ההודעה שפתחה את האשכול....הי,
אני צריכה עזרה דחופה,
ביום חמישי האחרון הלך קרוב משפחה לכספומט בבנק מוכר בירושלים להוציא סכום כסף.
אחרי שעה, הוא רואה באתר הבנק את המשיכה שלו ואחריה משיכה מאותו כרטיס של עוד סכום כסף גדול, הנ"ל ביצע משיכה אחת בלבד ולא שתיים, והכרטיס אצלו ביד!!
עכשיו, פותח את האתר, ולהפתעתו מגלה עוד 2 משיכות שבוצעו בשבת מאותו כרטיס!!
ועוד משהו מוזר - הכרטיס מוגבל למשיכת סכום כסף נמוך, ושלושת המשיכות היו על סכומים הרבה יותר גבוהים מהמסגרת!!
הוא ביטל את הכרטיס, ודיווח לבנק (אין תגובה מהם לבינתיים)
איך מתקדמים הלאה??
מדובר בסכום כסף גדול מאד!!
אודה לכל עזרה בענין.
תשלחו לי מייל nartik05041יפה?
ואיפה עשיתם מבנה?
יש לך דגם להמליץ לי?אנחנו 2022 למה יש נהגים שנוסעים עדיין בלי מצלמת רכב? ביטוח צד ג אתם משלמים 100 שקל לחודש?! הרבה יותר חשוב ומועיל לקנות מצלמה אפילו פשוטה ב100 שקל חד פעמי זה מציל המון.
אתה בטוח שלא מגיע בלי שטרודל ?מתייגים עם שטרודל אם אתה רוצה שתוקפץ התראה
ככה - @שמעון גוטליב
נכון זה מה שאמרתי...זה לא נכון, ברוב הבנקים זה ככה. הגנבים מוסיפים על זה עוד מצלמה זעירה
מנסים להוציא אותו...יש את זה בכל הבנקים
איך אפשר לזהות כזה דבר ?
זו דווקא כותרת מתאימה בהחלט@ניהול האתר אם אפשר לשנות את הכותרת ל "מלא נושאים שלא קשורים אחד לשני"
כתוב בגמרא שאין הולכים בממון אחר הרוב !זו דווקא כותרת מתאימה בהחלט
אמנם כסף הוא לא הכל בחיים, אבל הוא הרוב
והרוב קובע!
@רברז לא קיבלת החזר מחברת האשראי ?
צר לי שאני אומר, הבנק אף פעם לא לצידינו... הבנק תמיד לצידו!!!אז אני חוזרת לעדכן, לכל המודאגים, הכסף עדיין לא חזר,
פתחנו תלונה במשטרה ומקווים לטוב.
הבנק לצידינו לפחות (מחכים לכל מיני אישורים מהפיקוח על הבנקים ועוד כל מיני ירקות)
תודה לכולם!
לא יודעת למה, אני שונאת שאומרים את זה!ולכן אני לפעמים אומר (בסכומים קטנים בלבד) תעביר את זה הלאה
שמצד אחד אולי באמת הבאתי לו בחינם, אבל לא יצאתי פראייר כי מבחינתי שאמרתי לו חעביר את זה הלאה למישהו אחר נזקק ושבאותו מצב (וכול להיות בעוד 20 שנה) אז הוא כבר שילם את זה בחזרה
א. שאלה מחשידה.אם בסיפורי רמאות עסקינן שמעו סיפור הזויי ששמעתי מחבר
בזמן שהוא נסע באוטובוס ניגש אליו בחור ושאל אותו יש לך פלאפון x? השאלה היתה מוזרה אבל הוא ענה לו כן, אמר לו הבחור אני צריך להתקשר אפשר אותו לכמה דקות וידידי ענה לו בשמחה! הבחור לקח את הפלאפון וחזר למקומו. לאחר מספר דקות ניגש הבחור למחזיר את הפלאפון חברי מתוך הרגל פתח את השיחות אחרונות ושם לב שהבחור כלל לא התקשר ושאל אותו על כך והבחור אמר לו אהה כן בסוף לא הייתי צריך.
אחרי מספר דקות נוכח ידידי לגלות שהפלאפון שלו כבה!! התברר שהבחור ראה שהפלאפון שלו עצמו שהיה מאותו הדגם הבטריה שלו הולכת להיגמר ומצא פתרון יצירתי להחליף את הבטריה שלו עם בטריה דומה
מה שמיוחד בארגונים האלו שאם אתה נזכר למי נתת, הם מחזירים לך את הכסף מיד!אפשר גם לתרום לצרכי רבים
לא צריך דווקא ארגון מסוים
לדוגמא אלו שמעמידים עמדות של מים קרים ברחובות
למה?@ניהול האתר אם אפשר לשנות את הכותרת ל "מלא נושאים שלא קשורים אחד לשני"
ואני שיערתי שהוא חזר מזמן רק ששכחתם לעדכן כי הייתם עסוקים בשיפוץ הטירהחוזרת לעדכן:
בשעה מוצלחת וטובה, הכסף חזר בשלמותו
תודה לכל העוזרים והמייעצים, המעודדים והתומכים.
המשך שבוע טוב לכולם!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: