מתי זה קרה? אם הייתי רואה את האשכול, הייתי חושב היום פעמיים לפני שהייתי ניגש להוציא כסף מאותה סניף...
@רברז מה הבנק אמר היום??? הלכתם???
אני במתח
סורי, לא הבנתי...@רברז זה עלול להיות מסוכן כמה כאלה יותר מידי
דואגים לך!סורי, לא הבנתי...
כעסתי על הכסף שעדיין לא חזר.
לא צודק?
מה?? זה קרה לך פעמיים??
מניסיון אין מה לפנות במקרים כאלה למשטרה!
נראה לי שיש איסור כזה, צריכים למצוא את החוק המדויק.מניסיון אין מה לפנות במקרים כאלה למשטרה!
זה כמו שמישהו ידפוק בדלת לאסוף צדקה, ואתה יודע שהוא לא צריך, הוא לא עבר על שום חוק, בעייתך שהאמנת לו.
לי היה מקרה שאדם הגיע בתחנת דלק וביקש ממני כמה שקלים כי הרכב שלו נתקע ואין לו כסף נתתי לו, ואחרי כמה ימים אני רואה אותו באותה תחנה והוא ניגש אליי שוב ככל הנראה לא זיהה אותי וחזר על אותו סיפור, פניתי למשטרה ואמרו לי את הנאמר לעיל שאין כל טענה על כך ששיקר ובעיה של מי שמאמין לו
פעם היה לי סיפור דומה עם אחד שסיפר שאין לו כסף לחזור הביתה. הוצאתי שטר של 200 ש"ח וביקשתי עודף... ההוא לא קלט, והוציא את צרור כספו... 'הנה, יש לך'... אמרתי. וההוא הלך בבושת פנים.
חזקפעם היה לי סיפור דומה עם אחד שסיפר שאין לו כסף לחזור הביתה. הוצאתי שטר של 200 ש"ח וביקשתי עודף... ההוא לא קלט, והוציא את צרור כספו... 'הנה, יש לך'... אמרתי. וההוא הלך בבושת פנים.
זה לא רק עם נערה ולא רק עם חלונים זה טריק ידוע
כאן יש מקום לדון לזכותזה לא רק עם נערה ולא רק עם חלונים זה טריק ידוע
לא משנה הסיפור או מי שמספר אותו, זה רוב הפעמים עוקץ.
בתור בחור, עקץ אותי חרדי מעיר חרדית שלא היה לו ולאשתו כסף לעלות לאוטובוס והוא לקח את הפרטים שלי כדי להחזיר לי את הכסף בהקדם...
אני עדיין ממתין... (מעל 10 שנים)
לפעמים אחרי מעשה אתה מבין שעקצו אותךכאן יש מקום לדון לזכות
אם הסכום לא גדול ובאמת לא היה לו כסף לחזור הביתה?
והפרטים נאבדו/שכח, קורה.
חסד לשמו
לא בטוח שזה עוקץ
במקרה שמבקשים כסף לאוטובוס- הפתרון הכי טוב הוא להציע למבקש שאתה תשלם לנהג (או תטעין לו את הרב קו, במציאות היום שאי אפשר לשלם לנהג)זה לא רק עם נערה ולא רק עם חלונים זה טריק ידוע
לא משנה הסיפור או מי שמספר אותו, זה רוב הפעמים עוקץ.
בתור בחור, עקץ אותי חרדי מעיר חרדית שלא היה לו ולאשתו כסף לעלות לאוטובוס והוא לקח את הפרטים שלי כדי להחזיר לי את הכסף בהקדם...
אני עדיין ממתין... (מעל 10 שנים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: