מה קורה כיום אם הגן חיות
בענין שמירת השבת?
ואם זה עדיין במתכונת גוי וכדו' מה אומרים הרבנים (המתעסקים בזה) ע"ז?
תודה
נ.ב. כמובן שאין צורך בוויכוח, אני שואל עניני את שני השאלות הנ"ל, את ההוראה למעשה שכל אחד ישאל את רבו
בדקתי גם, שתיהם פתוחים בשבתאשמח גם אני לשמוע
וגם לגבי אקווריום ישראל
פתוחים לגמרי, מה עם מכירת כרטיסים?בדקתי גם, שתיהם פתוחים בשבת
והנל תקף גם על האקוריום?במשך השנים הועדות לענייני השבת לא דרשו שיהיה סגור בשבת כי זה בלתי אפשרי אלא דרשו שלא תהיה מכירת כרטיסים במקום בשבת ומאז הקורונה נשארה האפשרות להזמין כרטיסים מראש בלבד ומאז לידיעתי הרבנים מורים שאפשר והחדרים ובתי הספר בירושלים שמאד נזהרים לא ללכת למחללי שבת לוקחים לשם את הצעירים לטיול השנתי
והנל תקף גם על האקוריום?
יש באתר ירושלמי ב39 ש"חאותו הגיון לכאורה , את הבנות שלי לקחו לאקווריום מבית הספר
אגב כרטיסים מוזלים ראיתי שכרגע ביטלו אפילו את הטבת ירושלמי
השנה אין כרטיסים מוזלים בהסתדרות המורים אשמורת, טוב, קרנות השוטרים - אין הנחות...קופצת על האשכול
מישהו יודע איפה יש כרטיסים מוזלים לתנכי
אני רואהיש באתר ירושלמי ב39 ש"ח
למה?הרב ששאלתי לפני כשנתיים אמר שהדברים שונים מפני שמה שהתירו ללכת לגן החיות אע"פ שפתוח בשבת, זה מפני פלאי הבריאה ולמידה על חיות וזה כנראה פחות קיים באקווריום.
יתכן שלא הבאתי לרב מספיק מידע ושכל אחד ישאל את רבותיו.
מסתבר שאפשר אבל אין שם כ"כ הרבה דברים שאין דרך לראות אותם במציאות אם לא בגן חיות.למה?
בדגים אי אפשר ללמוד על פלאי הבריאה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: