תמיד להיות בשמחה
משתמש פעיל
למישהוא יש מושג?
הבנתי שעכשיו בונים שם בי"ס חדש - למישהוא יש מושג?נתיבות דעת
חידר נראה לי שהכי קרוב זה "עטרת שלמה".חידר - איזה חידר הכי קרוב ? (כיתה א)
תחבורה ציבורית - עד כמה השכונה מנותקת משאר חלקי העיר?
והכי חשוב ... מכולת \ סופר - יש שם משהוא?
מה הכוונה לצאת מהרחוב? תחילת רשבא מה נקרא? בפנים או בחוץ ?חידר נראה לי שהכי קרוב זה "עטרת שלמה".
תחבורה ציבורית יש בתדירות די גבוהה מה שכן מי שגר בפנים צריך לצאת מהרחוב לתחנה (קיים ברחובות רבים נוספים, כמו: מרומי שדה, חזון דוד, שדי חמד):
קו 5 ישר לק"ס/ חפציבה.
קו 1 נאות הפסגה, שד' בית הלל, ק"ס, וחפציבה.
קו 2 נאות הפסגה, מסילת ישרים, ק"ס - חפץ חיים וכו', ברכפלד, וק"ס -אור החיים.
קו 6 נאות הפסגה, כל ברכפלד, וחפציבה.
מכולת או סופר: נראה לי שכולם חיים של על "משנת יוסף" או קניה גדולה ב"יש" פעם בשבוע, לא ידוע לי על משהו בסביבה.
את רשב"א אני לא מכירה מה שכן הסתכלתי במפה של העיר וזה בטוח לצאת קצת/ קצת יותר.מה הכוונה לצאת מהרחוב? תחילת רשבא מה נקרא? בפנים או בחוץ ?
ומה שנראה מהתחבורה (פנימית וחיצונית) שתמיד זה יהיה תחנה ראשונה \ סופית , כלומר מטילים בכל שכונות העיר עד שמגיעים ליעד...?
היכן בונים?הבנתי שעכשיו בונים שם בי"ס חדש - למישהוא יש מושג?
רשבא 27 נקרא על שדרות רמבן ששם יש תחבורה שעוברת ככל שזה נכנס פנימה מתרחקיםמה הכוונה לצאת מהרחוב? תחילת רשבא מה נקרא? בפנים או בחוץ ?
לא ידוע לי!ברשבא במספרים הנמוכים צריך רק לעבור את הכביש מהמינוס ותוך שניה מגיעים לנתיבות המשפט ששם יש הרבה אוטובוסים
גם ברשב"אלא ידוע לי!
אולי ברמבם
ובוודאי שזה לא בטיחותי (מה שקורה שם - במעברים פורצים את הגדרות ויש איזה 6 פרצות )
אין מעבר לנתיבות המשפט (למיטב ידיעתי)גם ברשב"א
תאמת שעכשיו אני אוחזת שיש משם מדרגות שמגיעות לכיכר בין ק"ס לגן הדסים ומשם צריך ללכת או שמאלה ויש מעבר לנתיבות המשפט, או להמשיך ישר בשד' בית הלל עד ח"ח.אין מעבר לנתיבות המשפט (למיטב ידיעתי)
יש מעבר חציה קרוב לרמבם 8 ועד הכיכר רשמית איןברמבם במספרים הנמוכים יש מעברי חציה בטיחותיים לגמרי שנעשו ע"י העיריה ולבנינים של רשבא שמתחילים מיד אח"כ גם יש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: