@רזניק מצנעא תוכל לפנות אלי בפרטי/לשלוח אלי מייל?
אני משתמש חדש.@רזניק מצנעא תוכל לפנות אלי בפרטי/לשלוח אלי מייל?
לא קשור לזה , צריך להיות מנוי פרימיום ,אני משתמש חדש.
ואז תיבת הדואר שלי תתפקע בהרבה פרסומות וספאם במקרה הטוב, ועוד מרעין בישין במקרה הפחות טוב. לא לחינם לא נותנים לפרסם מיילים בפומבי.לא קשור לזה , צריך להיות מנוי פרימיום ,
ואם תחליט להפנות אותו למייל שלך אז אי אפשר לכתוב פה את הכתובת כמו שהיא כי זה ייחסם , אבל תוכל לעשות שינוי קטן , כמו למשל # במקום @ .
יש יותר חכמים ממך , אתה בודק שהוא מחובר , מתייג אותו ורבע דקה אחרי שהוא מסמן לייק אתה מוחק את הודעתך ,ואז תיבת הדואר שלי תתפקע בהרבה פרסומות וספאם במקרה הטוב, ועוד מרעין בישין במקרה הפחות טוב. לא לחינם לא נותנים לפרסם מיילים בפומבי.
@אבינועם הגאון עכשיו@רזניק מצנעא עכשיו אתה זמין?
קח בחשבון שכל מי שמקבל התראות למייל יראה את המייל שלךגם אני. תכתוב לי את המייל שלך ומיד כשאסמן לך לייק תמחוק.
כל מי שמקבל התראות למייל יראה במייל את כתובת המייל שלך גם לאחר שתמחק אותה כאן באתראתה מתכוון שרזניק יראה?
באמת ???!!!!כל מי שמקבל התראות למייל יראה במייל את כתובת המייל שלך גם לאחר שתמחק אותה כאן באתר
מכיר דרך למחוק לאנשים מהמייל?בא
באמת ???!!!!
זה היה סתם התבכיינותמכיר דרך למחוק לאנשים מהמייל?
אנשים לא מקבלים למייל התראות על עריכות
כל שולחי הספאמיםואז תיבת הדואר שלי תתפקע בהרבה פרסומות וספאם במקרה הטוב, ועוד מרעין בישין במקרה הפחות טוב. לא לחינם לא נותנים לפרסם מיילים בפומבי.
תודה לכל הדואגים. העניין סודר. אפשר לחזור לנושא שלשמו התכנסנו...כל שולחי הספאמים
עומדים הכן במעקב על ההודעות שלך
ברגע שתפרסם את הכתובת
מיד המייל שלך יופצץ בספאם
שיוציא לך את החשק להיות בצנעא..
לא להלחץ.
אם זה חשוב ל @אבינועם הגאון
הוא יוכל לכתוב בצורה הנ''ל את המייל שלו
הכל בסדר.
מצחיק, אבל בכלל לא רחוק מלהיות אמיתיכל שולחי הספאמים
עומדים הכן במעקב על ההודעות שלך
מעניין מאוד,מצחיק, אבל בכלל לא רחוק מלהיות אמיתי
מספיק להיכנס לרשימת המשתמשים המחוברים כדי לראות שחצי מהם הם בוטים
מחוברים כעת
www.prog.co.il
כך מזהירה אותי הבינה מלאכותית מהודעות ספאם לדואר האלקטרוני שלי:אפשר לחזור לנושא שלשמו התכנסנו...
הרובוטים של גוגל ובינג נמצאים כאן כדי לספק לך מידע בחיפוש הבא במנוע החיפוש שלהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: