נשלח לבדיקה
שלחתי
מישהו????? דחוווף!!!אפשר לשלוח לבדיקה?
אוקטבה, תווים, תדרים
מהי אוקטבה? מה הם שמות התווים על קלידים? תדרים של צליל תבנית האוקטבה על קלידים, מה ההבדל בין הקלידים הלבנים לקלידים השחורים, מה הם שמות התווים על קלידים? sha...www.youtube.comמחלקת האוסילייטרים והמיקסר
מה זה אוסילייטור? מה תפקיד המיקסר בסינתיסייזר? בניית צלילים בעזרת האוסילייטורים והמיקסר. מהם האוסילייטורים בסינתיסייזר, הדגמת צורת גל שן מסור, גל משולש, גל ר...www.youtube.comתודה רבה. זה יעזור לי מאוד.הפילטר בסינתיסייזר
מה תפקיד הפילטר בסינתיסייזר? מהי נקודת החיתוך של הפילטר (cutoff), מה זה רסוננס (resonance תהודה) איך עובד פילטר, כיצד הפילטר משפיע על הצליל, , איך נשמע הפילט...www.youtube.com
מקפיץ שוב!אפשר לשלוח את זה?
תודה רבה.
אף אחד?????אפשר לשלוח לבדיקה?
אוקטבה, תווים, תדרים
מהי אוקטבה? מה הם שמות התווים על קלידים? תדרים של צליל תבנית האוקטבה על קלידים, מה ההבדל בין הקלידים הלבנים לקלידים השחורים, מה הם שמות התווים על קלידים? sha...www.youtube.comמחלקת האוסילייטרים והמיקסר
מה זה אוסילייטור? מה תפקיד המיקסר בסינתיסייזר? בניית צלילים בעזרת האוסילייטורים והמיקסר. מהם האוסילייטורים בסינתיסייזר, הדגמת צורת גל שן מסור, גל משולש, גל ר...www.youtube.comתודה רבה. זה יעזור לי מאוד.הפילטר בסינתיסייזר
מה תפקיד הפילטר בסינתיסייזר? מהי נקודת החיתוך של הפילטר (cutoff), מה זה רסוננס (resonance תהודה) איך עובד פילטר, כיצד הפילטר משפיע על הצליל, , איך נשמע הפילט...www.youtube.com
הדרכה לבניית ריג לדגי שפיץ
אני הייתי מבצע את תהליך הדיג באמצעות שיטה נעימה ומהנה, תוך שימוש בחוט באורך של מטר עד מטר וחצי, מחובר לבומבטאני מעדיף לקשור לה קרסים מסוג שרביט מספר 10, הקטנ...www.youtube.com
הדרכה לבניית רייד לדייג סרף /חוף כולל מרחיק קרס מהרייג
www.youtube.com
אם אפשר את אלו
תודה רבה מראש לכל מי ששולח
נו יש מישהואיך ללמוד לתפוס דגים טורפים מהחוף בשני מפגשים בלבד! - קורס דיג זרזור Fishing Addicts עוד הצצה משיעור
איך ללמוד לתפוס דגים טורפים מהחוף בשני מפגשים - קורס דיג זרזור קבלו הצצה מהשיעור המעשי השבוע 2023\8\22 לינקים לרכישת הדמויים שהשתמשנו בסרטון:גולדן פיש ונבחרת...www.youtube.com
לימוד דייג בירדן, הסברים שיטות וטיפים .חשובים איך לא תשארו ללא דגים.
אני וחבר שלי יוצאים לדוג בנהר ירדן נהנים מהנוף מהטבע ומעבירים לכם שיעור קצר באיך לדוגwww.youtube.com
אם אפשר
תודה מראש
זה חסוםאם אפשר לבקש את פתיחת הסרטון הזה:
שיעור במתמטיקה, שיעורים אחרים באותה סדרה פתוחים.חדו"א 1ת' שיעור מספר 3
חדוא 1ת' שיעור מספר 3מרצה: ד"ר אביב צנזורמספר קורס 104012פקולטה: מתמטיקהwww.youtube.com
ממש תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: