שלחתי.פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז.
שלחתי.פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז.
פליייייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזמי יכול לשלוח ?????
תודה מראש
למה התקשרו מהצבא להרב אברהם מרדכי מלאך
שיחה מפתיעה שקיבל הרב אברהם מרדכי מלאך מהצבא לרגל המלחמה. משעשע ומצחיק,www.youtube.com
שלחתי.פליייייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
כיוון שנכנסים עם קוד רנדומלי אחר בכל פעם שמתוסף אחרי הכתובת
לא הבנתי אבלכיוון שנכנסים עם רנדומלי אחר בכל פעם שמתוסף אחרי הכתובת
אם רוצים שיוכלו להיכנס באופן רוחבי צריך לבקש שיפתחו את הכתובת שציינתי
אשמח אם מישהו יוכל לשלוח
תודה מראש
זה קשור לנקודות נטפרי?מחפש עבודה באשדוד....
שלחתיאם אפשר לשלוח:
הורדת הפלאגין kickstart לתוכנות אודיו.Nicky Romero Kickstart 2 v2.0.6 WIN-BUBBiX.rar
drive.google.com
תודה רבה!
אז שלחת או לא?שלחתי
נגמרו לי הנקודות עוד 9 ימים יהיה חדש
שלחתי אתה היית הנקודה האחרונהאז שלחת או לא?
פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז.
הכול נפתח.שלחתי.
פליייייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
הכול נפתח.שלחתי.
יש לי אם אתה רוצהיש לך עוד נקודות בשבילי? כי אם לא אני לא יעלה פה עוד.
אז אני צריך את אלה:יש לי אם אתה רוצה
אשמח אם אפשר לשלוח (קצת דחוף):
מדריך קניית ציוד לאולפן ביתי פרק 5 - אביזרים
תמיד רציתם לבנות אולפן ביתי ?הנה המדריך שיעזור לכם בתהליך קניית הציודבפרק חמישי ואחרון, קניית אביזריםאם אתם כבר פה ולא לחצתם על כפתור ה- subscribe - הנה ההזד...www.youtube.comNeumann TLM 49 - חוות דעת
בסרטון הזה אני עובר על היתרונות וחסרונות של המיקרופון של חברת Neumann דגם TLM 49בעיני הדגם השווה ביותר, במחיר אבל בעיקר באופי שלו.למידע טכני: https://en-de....www.youtube.comלמה לקנות ציוד
בסרטון הזה אני נותן את הכלים על למה לקנות ציוד, את הסיבות הנכונות, ולא לקנות ציוד בגלל הרושם או בגלל שטכנאי מפורסם מחזיק את אותו מכשיראם אתם כבר פה ולא לחצתם...www.youtube.comEve audio sc203 - חוות דעת
בסרטון הזה אני עובר על היתרונות של המוניטורים של חברת eve audio דגם sc203מוניטורים מאוד קטנים אבל מאוד מפתיעים למרות הגודל.מוניטור מעולה לחדרים קטנים או לאו...www.youtube.comEverything you need to know about the universal Audio apollo x - Part 3
כל מה שצריך לדעת סדרת apollo xפרק הדגמה שלישי על כרטיסי קול סדרת Apollo x מחברת UADבסרטון עוברים על הממשק "console" ובודקים את האינטגרציה בין הכרטיסי קול לפר...www.youtube.comEverything you need to know about the universal Audio apollo x - Part 2
כל מה שצריך לדעת סדרת apollo xפרק הדגמה שני על כרטיסי קול סדרת Apollo x מחברת UADבסרטון עוברים על הנתונים של סדרת ראק, apollo x6, apollo x8, apollo x8p, apol...www.youtube.comEverything you need to know about the universal Audio apollo x - Part 1
כל מה שצריך לדעת סדרת apollo xפרק הדגמה ראשון על כרטיסי קול סדרת Apollo x מחברת UADבסרטון עוברים על ההתכונות של הסדרה ובשלב שני, אני נותן נותונים על הדגם twi...www.youtube.comתתמודדו עם מה שיש באולפן !!!!
שאלה שחוזרת הרבה, איך אני מתמודד עם חלל אחד גדול באולפן בלי חדר הקלטה וחדר בקרהאם אתם כבר פה ולא לחצתם על כפתור ה- subscribe - הנה ההזדמנות:https://www.youtu...www.youtube.comלמקם בצורה נכונה את המוניטורים שלכם בחדר
איך למקם בצורה נכונה את המוניטורים שלכם בחדרטיפ קטן זול ששווה המוןאם אתם כבר פה ולא לחצתם על כפתור ה- subscribe - הנה ההזדמנות:https://www.youtube.com/user/b...www.youtube.comEditor keys - Pro Tools Keyboard - Backlit - Unboxing and review
⏮⏮ בסרטון היום, מקלדת חדשה של חברת Editor keys עם תאורה אחורית#סאונד#פרוטולס#הקלטות•חוות דעת ובדיקה עמוקה של הavid - artist mix⏮⏮https://youtu.be/6YkOrdhuXB...www.youtube.comחוות דעת ובדיקה עמוקה של הavid - artist mix
www.youtube.comTesting the warm audio 412 on drum
A short test of the WA412 on drums, using just 4 microphones:Kick Beta 52Snare SM57Overheads AKG C414 B-ULSWith the Tone In and OutNo eq No compressorNo fxDr...www.youtube.com
מתוכם הכי חשוב לי זה (השני בהודעה הראשונה):יותר מדי ערוצים, איך לטפל במיקס
www.youtube.comציוד חדש וחשוב באולפן Furman pl-plus ce
www.youtube.comלעבוד נכון מול המוניטורים
www.youtube.comעוצמת הערוצים חלק 1
www.youtube.comעוצמת הערוצים חלק 2
www.youtube.comערוץ שירה במיקסים שלי
www.youtube.comלא לעשות Overmix
www.youtube.comבדיקת מכשיר warm audio412 על מערכת תופים
www.youtube.comלהרחיב סטריאו במיקס
www.youtube.comשלושת הפלאגינים המועדפים
www.youtube.comתודה רבה למי שישלח!!!מסכם אנלוגי + פלאגינים חדשים
www.youtube.com
אם בינתיים מישהו יכול לשלוח רק אחד אז זה הכי חשוב בינתיים:
ואחרי זה זה:מדריך קניית ציוד לאולפן ביתי פרק 5 - אביזרים
תמיד רציתם לבנות אולפן ביתי ?הנה המדריך שיעזור לכם בתהליך קניית הציודבפרק חמישי ואחרון, קניית אביזריםאם אתם כבר פה ולא לחצתם על כפתור ה- subscribe - הנה ההזד...www.youtube.com
(סליחה על העומס פשוט נגמרו לי כל הנקודות ואני חייב את הסרטונים האלה).תתמודדו עם מה שיש באולפן !!!!
שאלה שחוזרת הרבה, איך אני מתמודד עם חלל אחד גדול באולפן בלי חדר הקלטה וחדר בקרהאם אתם כבר פה ולא לחצתם על כפתור ה- subscribe - הנה ההזדמנות:https://www.youtu...www.youtube.com
שלחתי.מישהו יכול?
די דחוף...הקוסם היהודי
ⓒ כל הזכויות שמורות לצוות הכותבים של משרד הקסם היהודי אין לחשוף את המידע בכל דרך שהיא למוגלגים או לגויים ללא אישור מפורש ממשרד הקסם היהודי ומהלשכה לסודיות הקוסמים קישור לשליחת שאלות לרב אנתוני https://forms.gle/2Qs29drMA3WiD34u6 הקוסם היהודי - קטע 1 יעקב זוננשטיין היה עילוי במלוא מובן המילה....docs.google.com
שלחתימישהו יכול לשלוח?
הסיוט של כולנו: רוחות חזקות גרמו לשינוי כיוון של מטוס
כאן חדשות | הסיוט של כל נוסע שעולה על מטוס. 300 נוסעים שעלו על טיסת יונייטד מישראל לניו יורק חוו מערבולות אויר קיצוניות, כאלה שגרמו למטוס לשנות כיוון ולנחות ...www.youtube.com
תודה רבה
אם אפשר לשלוח:
הורדת הפלאגין kickstart לתוכנות אודיו.Nicky Romero Kickstart 2 v2.0.6 WIN-BUBBiX.rar
drive.google.com
תודה רבה!
התקבלה תגובה לפנייתך במערכת הפניות שלנו |
תהילה: |
איך הגעתם לקישור? מה הוא צריך להכיל? |
חסמושלחתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: