אברהם זילבר
משתמש פעיל
אשמח ממש.
הם כותבים שהקישור לא זמין, לא תקין,שלחתי
אשמח ממש.
הם כותבים שהקישור לא זמין, לא תקין,שלחתי
שלחתיאפשר בבקשה לשלוח את זה???
צמחים פורחים וריחניים לגינה
בואו נכניס ריח לגינות שלנו!זה מכניס עניין והופך את הגינות שלנו לעשירות. בקיצור צמחים פורחים וריחניים זה החיים!------------------------------------------הסיפו...www.youtube.com
העליתי לפרוג בפורום קהילת הפרסום והקופירייטינג - 11 סרטונים, ולעת עתה אינם מנוטפרים.. מנוטרים בנטפרי..
(קרדיט למשחק המילים מגיע ל @ציני בכיר או @plus ציניRE ..?)
כמדומני שמגיע לסרטונים הללו זכות ראשונים, וכמו שנאמר פותחים בכבודה של אכסניא...
2 סרטוני פרסומת בירה וקוף לבדיקה בנטפרי
אפשר בבקשה לשלוח את זה???
צמחים פורחים וריחניים לגינה
בואו נכניס ריח לגינות שלנו!זה מכניס עניין והופך את הגינות שלנו לעשירות. בקיצור צמחים פורחים וריחניים זה החיים!------------------------------------------הסיפו...www.youtube.com
הוידאו נפתחשלחתי
תעלה לפה ואני אשלח בל"נ לבדיקה (יש לי שפע של נקודות)העליתי לפרוג בפורום קהילת הפרסום והקופירייטינג - 11 סרטונים, ולעת עתה אינם מנוטפרים.. מנוטרים בנטפרי..
(קרדיט למשחק המילים מגיע ל @ציני בכיר או @plus ציניRE ..?)
כמדומני שמגיע לסרטונים הללו זכות ראשונים, וכמו שנאמר פותחים בכבודה של אכסניא...
3 סרטונים לבדיקה בנטפרי
להשראה - סרטוני פרסומת
נראה לי שהמסר הוא שמלאך המוות לא מגיע כי הוא עסוק בלשתות את הבירה יותר נכון מת על הבירה:p התרגום של שם הוידאו הוא 'בירה מאחרת את המוות' https://www.youtube.com/watch?v=yRcLN4Cc74Uwww.prog.co.il
2 סרטוני פרסומת בירה וקוף לבדיקה בנטפרי
להשראה - סרטוני פרסומת
נראה לי שהמסר הוא שמלאך המוות לא מגיע כי הוא עסוק בלשתות את הבירה יותר נכון מת על הבירה:p התרגום של שם הוידאו הוא 'בירה מאחרת את המוות' https://www.youtube.com/watch?v=yRcLN4Cc74Uwww.prog.co.il
6 סרטונים לבדיקה בנטפרי
להשראה - סרטוני פרסומת
אני עוזר לו,תעלה לפה ואני אשלח בל"נ לבדיקה (יש לי שפע של נקודות)
שלחתי הכלאני עוזר לו,
הוידאו נפתחאני עוזר לו,
שלחתימישהו יכול לשלוח את הסרטון הזהUK's Queen Elizabeth II Funeral Service
World leaders and royalty from across the globe will bid a final farewell to Queen Elizabeth the second today. The funeral takes place after an official lyin...www.youtube.com
זה הלוויה של מלכת אנגליה
הוידאו נפתחאני עוזר לו,
הוידאו נחסםאני עוזר לו,
הוידאו נפתחאני עוזר לו,
א. סוף צפוי...אכזרי ביותר!!!!!
הוידאו נחסםמישהו יכול לשלוח את הסרטון הזהUK's Queen Elizabeth II Funeral Service
World leaders and royalty from across the globe will bid a final farewell to Queen Elizabeth the second today. The funeral takes place after an official lyin...www.youtube.com
זה הלוויה של מלכת אנגליה
שלחתי הכלאם אפשר בבקשה לשלוח את זה.
הרכבת הדרים הרכבת כתר בעץ לימון - הדרכה מלאה !
שנה חדשה, סרטון הרכבה! הרכבת כתר בעץ לימון - הדרכה מלאה. 🍋🍋🍋חיכיתי המון זמן עם הסרטון הזה, כי צילמתי אותו בשלבים כדי שתוכלו לראות מה עושים אחרי ההרכבה. הח...www.youtube.comקיסוס צמח מושלם לג'ונגל אורבני במקומות מוצלים
רוצים ג'ונגל אורבני??קבלו שימוש מושלם לצמח נהדר במקומות מוצלים---------------------------------------------------הסיפור של i-Garden...אני מאמין שכל אחד יכול ...www.youtube.comמזיקים בהדרים - סיור קורס הגנת הצומח
שלום לכולםאחרי קורס ארוך בנושא הגנת הצומח בהדרים של משרד החקלאות (שה"מ- שירות ההדרכה והמקצוע),סיכמנו את הקורס בסיור מרתק בצפון הארץ בחלקות הדרים צעירות וותיק...www.youtube.comהפירות הטעימים של הצמח קריסה גדולת פרחים
ידעתם שהפירות של השיח הזה אכילים?קריסה גדולת פרחיםשיח ירוק עד חזק שמתאים לשמש מלאה,עם פריחה לבנה וריחניתופרי טעים ביותר בקיץ.--------------------------------...www.youtube.com
תודה רבה רבה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: