לא עובד לי התוכנה הזאת עם הסרטון הזה
ואני בנטפרי
אתה יכול לנסות לראות אם זה עובד אצלך ולהגיד לי?
לא עובד לי התוכנה הזאת עם הסרטון הזה
יש בעיה עם ההורדה הזאת.לא עובד לי התוכנה הזאת עם הסרטון הזה
ואני בנטפרי
נפתחמי שיכול לשלוח את זה, תודה מראש!
עכשיו זה עובדלא עובד לי התוכנה הזאת עם הסרטון הזה
ואני בנטפרי
רק עכשיו...עכשיו זה עובד
אני שלחתי.מולטימדיה גרופ
מולטימדיה גרופ , מולטימדיה גרופ 123movies movies putlocker Watch TV Shows Online.gidonline-filmix.ru
מלתחה ניידת
תחבורה ציבוריתתחבורה ציבורית – Liraz Axelrad Blog
פוסטים אודות תחבורה ציבורית שנכתבו על ידי Lirazlirazaxelrad.wordpress.com
שלחתיהמעמד האדיר לבני הישיבות -צרפת- עם הצדיק רבי שמעון גלאי
www.youtube.comRabbi Shimon Galai, zadikim Tours Tel. +4917620845707 רבי שמעון גלאי
Ha-Mekubl Rabbi Shimon Galai in the old cemetery of frankfurtהרב המקובל רבי שמעון גלאיבבית הקברות העתיק בפרנקפורטTours to the Graves of tzadikkim in Germany ...www.youtube.comסיום השס בקהילת תפארת החיים בבית שמש עם הרב שמעון גלאי
סיום השס בקהילת "תפארת החיים" בבית שמש עם הרב שמעון גלאי.www.youtube.comהרב גלאישמחת בית השואבה ישיבת כתר תורה שנת תש"פ - צילום עזרא טרבלסי
תקציר מיוחד מארוע בית השואבה בחול המועד סוכות תש"פ בהשתתפות הרה"ג שמעון גלאי שליט"א, וראש הכוללים הרב יחזקאל אברמוב שליט"א.צילום עריכה וניתוב: אפקט פלוס - עז...www.youtube.com
האתר נבדק על ידינו,אני שלחתי
נשארו גם לי עוד 4 נקודות להיום
נשלחויואלי קליין & אברומי הולצלר • כי טוב השם • Ki Tov Hashem • Yoeli Klein & Avrumy Holtzler
Subscribe To MusicOnTime WhatsApp https://api.whatsapp.com/send?phone=19145704556&text=Subscribe The original Ki Tov song was released a few months ago by Yo...www.youtube.comמישהו יכול לשלוח?ישי ריבו - כתר מלוכה - אקפלה אלקטרו מיקס | Ishay Ribo - Keter Melukha Electro Acapella Mix
ישנן שתי תקופות מאתגרות במוסיקה היהודית שמאפשרות השמעת מוסיקה בסגנון אקפלה בלבד ללא כלי נגינה.אז לקחתי אהבות שלי במוסיקה יוצר גדול והשראה לדור שלם ישי ריבו, ...www.youtube.com
שלחתי לבדיקהדודי קנאפלער - מקהלת לב - והוא לבדו - Dudi Knopfler - Lev Choir I'm releasing my newest composition "והוא לבדו" in this challenging time of the COVID-19 Pandemic. Right now, everyone is with mixed emotions, not knowing wh...
שלום וברכה אני צריך פתיחה של האתר הזה
http://anno.onb.ac.at/cgi-content/anno?aid=apr&datum=18890904&query="Bochnia"&ref=anno-search&seite=4
תודה מראש לעוזרים
מה תוכן האתרים?וגם זה,
ושוב תודהHaus-, Hof- und Staatsarchiv - Österreichisches Staatsarchiv
www.oesta.gv.at
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: