נשלח
יש עוד בעיה אני מניח...תשובת נטפרי על כל הקבצים:
אין לנו יכולת טכנית לבדוק מה מכיל הקובץ,
לשם כך, אנחנו צריכים שתצרפו לנו את הקישור המדויק שממנו הגעתם לקובץ זה.
תודה.
צודק בהחלט.יש עוד בעיה אני מניח...
נשלחהתיעוד הדרמטי והאפקט על עזה: בכיר נוסף בחמאס פגש כטב"ם ישראלי מדויק ליד צור
התיעוד הדרמטי והאפקט על עזה: בכיר נוסף בחמאס פגש כטב"ם ישראלי מדויק ליד צור עכשיו 14 | ערוץ החדשות של ישראל• הצטרפו אלינו עכשיו גם ב:לערוץ היוטיוב של התוכניו...www.youtube.comכוננות רמדאן: חמאס מהמר על תשתית האסלאם הקיצוני שנבנתה במזרח ירושלים
כוננות רמדאן: חמאס מהמר על תשתית האסלאם הקיצוני שנבנתה במזרח ירושלים עכשיו 14 | ערוץ החדשות של ישראל• הצטרפו אלינו עכשיו גם ב:לערוץ היוטיוב של התוכניות המלאו...www.youtube.comהכנסת ספר תורה בלב עזה עם חיילי צהל
הכנסת ספר תורה בלב עזה עם חיילי צהל *חב"ד מתעדכנים • רץ ברשת**הכנסת ספר תורה - בלב עזה:* תיעוד ויראלי מרגש המופץ ברשתות, חושף שמחה יהודית אמיתית של הכנסת ספר...www.youtube.comאימאם ופעיל חמאס: ניסיון הפיגוע ברובע היהודי בחברון
כאן חדשות | ניסיון פיגוע היום בחברון: פעיל חמאס שמשמש גם אימאם במסגד ירה מתוך בית עלמין לעבר היישוב היהודי. הוא חוסל על ידי כוחות הביטחון ולא היו נפגעים באיר...www.youtube.com
כששלחתי לבדיקה את החלק הראשון של הפודקאסט הזה, הם אמרו לי את אותו הדבר, והשבתי להם:צודק בהחלט.
עכשיו הם כותבים שזה פודקאסט ממקור לא חרדי שא"א לפתוח.
כתבתי להםכששלחתי לבדיקה את החלק הראשון של הפודקאסט הזה, הם אמרו לי את אותו הדבר, והשבתי להם:
"אם אפשר לבחון את זה מחדש.
כתוב על זה אמנם “פודקאסט”, אבל מניסיון, זה לא באמת פודקאסט. זה לימוד צרפתית תוך כדי האזנה לדיבור.
תודה."
והם פתחו.
הוא סך הכל מקריא מה שכתוב. אם אפשר לקרוא, למה אי אפשר לשמוע?...
נשלחאשמח אם אפשר לשלוח:
רום כרמי - ריצה יחפה
חצי מרתון ללא נעליים: רום מעדיף לרוץ יחף ובטוח שזה יעיל הרבה יותרhttps://bit.ly/3N1Z4avאתם צופים בערוץ היוטיוב של ynet: עדכוני חדשות שוטפים, ראיונות מרתקים, ...www.youtube.comההבדל בין ריצה יחפה לנעליים
m.youtube.comלמה התחלתי לרוץ יחף?
# #יחף #ריצה #barefoot בסרטון אני מספר לכם על השנה שעברתי בתהליך של ריצה יחפהמוזמנים להמשיך לעקוב אחרינו גם בסטוריזהאינסטוש של אלן: http://bit.ly/ellen_instu...www.youtube.comתודההליכה יחפה
הנה טריק קטן כיצד לטפל בכפות הרגליים. טריק זול פשוט ונעים. פשוט ללכת יחפים על משטחים טבעיים ומגוונים. כך תוכלו לטפל בכאבים שונים בכפות הרגליים! בואו ללמוד עו...www.youtube.com
@אלמוג מ.כתבתי להם
נשלחאשמח אם פאשר לפתוח:
The Beat Maker's Bible - Music By Mattie
Ever wondered why some beats ignite a fire in the soul while others barely get a second listen? Dive into the psyche of music production with an unfiltered, all-encompassing guide that doesn't leave anything out.musicbymattie.com
מדריך PDF להפקה מוזיקלית.
תודה!
נפתח, תודה רבה!נשלח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: