נשלחאם מישהו יכול לשלוח לבדיקה:
תודה.Київський метрополітен | Неспинний рух задля розвитку міста
www.metro.kyiv.ua
נפתחאשמח אם משהו יכול לפתוח את זה
נפתחאם מישהו יכול לשלוח לבדיקה:
תודה.Київський метрополітен | Неспинний рух задля розвитку міста
www.metro.kyiv.ua
נשלחמוטי שטיינמץ מקהלת מלכות ומוטי ויזל מקבלים את פני הרב דב לנדו הרב משה שטרנבוך אדמורי"ם והרב שטיינמן
@-mottysteinmetzofficial911 @-malchutchoir8449 מרנן ורבנן ראש ישיבת סלבודקא הגאון הרב דב לנדו שליט"א וראב"ד ירושלים הגאון רבי משה שטרנבוך שליט"א.את שלחן הנשי...youtu.be
איך לגרום לילד להצליח? הרב יוסף גרינבוים בעצה קריטית
הרב גרינבוים ממחיש את המסר באמצעות סיפור זה על מטפס הרים מניו זילנד שלא וויתר על החלום שלו לכבוש את פסגת האוורסט, וההבדל בין האורסט לאותו מטפס הרים הוא שהר ה...www.youtube.com
נשלח
נשלחאפשר לבדוק?
- YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.youtu.be
זה נפתח? אני לא מצליחה לראות..נשלח
נחסם...זה נפתח? אני לא מצליחה לראות..
נשלחמי שיכול לשלוח את האתר הזה לבדיקה, אודה לו מאוד מאודNewest Dress Up Games [Full List]
Complete list of all new dress up games, girl games and character creators. Anime and fantasy doll makers and dress ups for adults and teenagerswww.dolldivine.com
לא נותן זה קובץ שהתפרסם לציבור
נשלחמי שיכול לשלוח את הקובץ הזה לבדיקה, אודה לו מאוד יתכן שזה קישור להורדה
מאודhttps://drive.google.com/file/d/1JKWE9G3KX8dwfYNSU1-n98M_tFoXB4tB/view?usp=sharing
הנה הקובץ סיסמה לפתיחה 123מי שיכול לשלוח את הקובץ הזה לבדיקה, אודה לו מאוד יתכן שזה קישור להורדה
מאודhttps://drive.google.com/file/d/1JKWE9G3KX8dwfYNSU1-n98M_tFoXB4tB/view?usp=sharing
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: