נשלח לבדיקהאשמח אם אפשר לשלוח את זה לבדיקה ..תודה...
youtube.com/watch?v=iJYekKJlDuQ
מצו"ב התגובה של נטפרי:אשמח אם אפשר לשלוח את זה לבדיקה ..תודה...
youtube.com/watch?v=iJYekKJlDuQ
נשלחאפשר לשלוח לי את הסרטון הזה?
זה מדבר על מיחשוב קוונטי.YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
הוידאו נפתחאפשר לשלוח לי את הסרטון הזה?
זה מדבר על מיחשוב קוונטי.YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
מסתבר ששלחתי בטעות את הסרטון בלי הסרטון (לא ברור איך זה נפתח) זה קישור ריק ליוטיובהוידאו נפתח
בהצלחה!
שלחתיYouTube
לנטפרי פתרונים...מסתבר ששלחתי בטעות את הסרטון בלי הסרטון (לא ברור איך זה נפתח) זה קישור ריק ליוטיוב
מצו"ב תגובת נטפרי:מסתבר ששלחתי בטעות את הסרטון בלי הסרטון (לא ברור איך זה נפתח) זה קישור ריק ליוטיוב
YouTube
אפשר לבקש מהם בדיקה חוזרת? בידוע לי מכלי ראשון שאין שם משהו שעובר על הכללים של נטפרי. בעיקר לא נשים.מצו"ב תגובת נטפרי:
הוידאו נחסם
בגלל שיש בו נשים - דבר שלא תואם את הכללים של נטפרי.
מצטערים.
אנסה...אפשר לבקש מהם בדיקה חוזרת? בידוע לי מכלי ראשון שאין שם משהו שעובר על הכללים של נטפרי. בעיקר לא נשים.
מצו"ב תגובת נטפרי:אפשר לבקש מהם בדיקה חוזרת? בידוע לי מכלי ראשון שאין שם משהו שעובר על הכללים של נטפרי. בעיקר לא נשים.
מצו"ב תגובת נטפרי:אפשר לבקש מהם בדיקה חוזרת? בידוע לי מכלי ראשון שאין שם משהו שעובר על הכללים של נטפרי. בעיקר לא נשים.
בדקנו את זה שוב , יש שם ברקע זמן קצר שנראות בו נשים ולכן זה נחסם. |
נשלחכותרת הסרטון - The EXTREME physics of making modern microchips
סרטון טכני על איך מייצרים מיקרוצ'יפים
נשלחרב מבוסס בינה מלאכותיתRebbe.IO – World's 1st AI Rabbi
rebbe.io
תגובת נטפרי:כותרת הסרטון - The EXTREME physics of making modern microchips
סרטון טכני על איך מייצרים מיקרוצ'יפים
תגובת נטפרי:רב מבוסס בינה מלאכותיתRebbe.IO – World's 1st AI Rabbi
rebbe.io
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: