לכן אמרתי שהרבה יבקשו, אולי אז הם ימצאו פתרון.....יש על זה הרבה בלאגנים עם נטפרי
הרבה חשבו על הרעיון
נפתחאודה למי שישלח
חלק מקורס העבודה-ביירון קייטי בהנחיית אריק פלד
נשלחמי יכול לשלוח לבדיקהKid handcuffs
www.youtube.com
נשלחמי יכול לשלוח לבדיקהKid handcuffs
www.youtube.com
נשלחו כולם
נשלחאם מישהו יכול לשלוח זה
ואת זהEASY Handcuff Knot Tutorial-Make Rope Handcuffs
In this video, I show you how to make a handcuff knot easily. It is one of the easiest tutorial for making rope handcuffs. This knot is actually extremely si...www.youtube.com
TEEN Boy ARRESTED and HANDCUFFED 🥺| Ayden Mekus
A award winning performance by 2 teen boys in TEEN Boy ARRESTED For STEALING. WATCH TO SEE THE SHOCKING ENDING.... It's Ayden Mekus! I hope your day is great...www.youtube.com
1 נפתח 1 נחסםאם מישהו יכול לשלוח זה
ואת זהEASY Handcuff Knot Tutorial-Make Rope Handcuffs
In this video, I show you how to make a handcuff knot easily. It is one of the easiest tutorial for making rope handcuffs. This knot is actually extremely si...www.youtube.com
TEEN Boy ARRESTED and HANDCUFFED 🥺| Ayden Mekus
A award winning performance by 2 teen boys in TEEN Boy ARRESTED For STEALING. WATCH TO SEE THE SHOCKING ENDING.... It's Ayden Mekus! I hope your day is great...www.youtube.com
נשלחאפשר לבדוק לי את זה?
טראנס הדרדסים.wmv
www.youtube.com
נחסם, לא תואם את הכלליםאפשר לבדוק לי את זה?
טראנס הדרדסים.wmv
www.youtube.com
יש לך נקודותסליחה על הבורות, איך? מתי? מקבלים נקודות בנטפרי?
אני חדשה בנטפרי (כחודש) ואין לי ועדיין לא היה לי בכלל נקודות, מה זה אומר?
נשלחמוזיקהנמואל הרוש I אחד יחיד I התזמורת של גרשון פריישטט
נמואל הרוש והתזמורת של גרשון פריישטט נותנים בראש עם הלהיט של אוהד מושקוביץ אחד יחיד ומיוחד להזמנות 036165628m.youtube.com
תודה
הוידאו נחסםמוזיקהנמואל הרוש I אחד יחיד I התזמורת של גרשון פריישטט
נמואל הרוש והתזמורת של גרשון פריישטט נותנים בראש עם הלהיט של אוהד מושקוביץ אחד יחיד ומיוחד להזמנות 036165628m.youtube.com
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: