אני יודע...חסום
לכן תייגתי את היוצר
אני יודע...חסום
כןלשלוח?
לא נותן אין אפשרות
מכייון שבמהלך התהלוכה רואים נשים -זה נחסם בנטפריאולי ל @האגריד -בוצי פוליקמן יש איך לפתוח את זה?
מדובר על כלכלה
שלחתיאשמח עם מישהו ישלח את זה
הדף הוא על קורקינט חשמליXiaomi m365: 9 Upgrades and Accessories
There are some upgrades and accessories that are considered by the community to be a must-have for the Xiaomi m365. Ranging from making a better rider tofallman.tech
שלחתיאשמח עם מישהו יפתח את זה
מדובר על כלכלהליצנות כלכלית - פרק #29 משא ומתן בעסקאות נדל"ן חלק ב' - טיפים מתותחי השטח
אני גאה להביא לכם לקדמת הבמה בפרק הזה יחד עם שפע טיפים מטורפים ( שממש יכולים להיות שווים לכם עשרות ואף מאות אלפי שקלים אם תיישמו אותם)את צוות תותחי השטח שלצי...www.youtube.com
גם לינטפרי כותבים לי להיכנס מכאן
ליצנות כלכלית - פרק #29 משא ומתן בעסקאות נדל"ן חלק ב' - טיפים מתותחי השטח
אני גאה להביא לכם לקדמת הבמה בפרק הזה יחד עם שפע טיפים מטורפים ( שממש יכולים להיות שווים לכם עשרות ואף מאות אלפי שקלים אם תיישמו אותם)את צוות תותחי השטח שלצי...www.youtube.com
נפתחאשמח עם מישהו ישלח את זה
הדף הוא על קורקינט חשמליXiaomi m365: 9 Upgrades and Accessories
There are some upgrades and accessories that are considered by the community to be a must-have for the Xiaomi m365. Ranging from making a better rider tofallman.tech
שלחתיאשמח עם מישהו יפתח את זה
מדובר באתר למכירת כלי נגינהHome
World of Music is Melbourne’s leading music store, and one of Australia's preferred online retailers of guitars, pianos, drums, amps, keyboards & synths, effects pedals & more.www.worldofmusic.com.au
נשלח.@ari1980
או כל מי שיש לו נקודות, אפשר לשלוח את זה?
הרב משה קינן | הניסוי שהשתבש
www.youtube.com
תודה!
שלחתי@ari1980
או כל מי שיש לו נקודות, אפשר לשלוח את זה?
הרב משה קינן | הניסוי שהשתבש
www.youtube.com
תודה!
נשלח.
המון תודה!!!שלחתי
נפתח.המון תודה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: