נפתחלא תאמינו איזה יצירות מדהימות אפשר להכין משרף אפוקסי
מי חשב שבעזרת שרף אפוקסי אפשר ליצור כאלו דברים יפים ושימושיים? צפוwww.hidabroot.org
שרף אפוקסי
תודה
נפתחלא תאמינו איזה יצירות מדהימות אפשר להכין משרף אפוקסי
מי חשב שבעזרת שרף אפוקסי אפשר ליצור כאלו דברים יפים ושימושיים? צפוwww.hidabroot.org
שרף אפוקסי
תודה
הקפצהעוד מתומר תומס
מי שיכול לשלוח תבוא עליו ברכה.
מתכון חמוצים יפנים .באהבה לכולם תומר תומס חבר שלכם💚
www.youtube.com
כשר לפסח נקניק שוקולד (סושי) באהבה לכולם תומר תומס חבר שלכם💚
www.youtube.com
גולש הונגרי באהבה לכולם תומר תומס חבר שלכם 💚 הקישור לאתר מחסני חשמל לרכישת הכריים של אלקטרה בתוספות👇
https://www.payngo.co.il/275079.htmlwww.youtube.com
ביקשתי, בהצלחההקפצה
מי שיכול לבקש יבורך!
ביקשתיהיי
אני אשמח
תודההה
Old MacDonald Had A Farm | Nursery Rhymes | Kids Songs For Children
Our channel is back with more preschool activities set to the tunes of your favorite nursery rhymes, children songs, baby rhymes and kids songs; hand-picked ...www.youtube.com
תודה רבה!ביקשתי, בהצלחה
מקפיץ.מי שיכול שישלח ויעדכן.
זה חלק מפלייליסט וכל המרבה וכו'
אתגר עיצוב לוגו ביום - יום מספר 10 - לימוד אילוסטרייטור
ברוכים הבאים לאתגר עיצוב לוגו ביום!במהלך 26 הימים הקרובים, אני אעצב כל יום לוגו של אות באנגלית לפי הסדר בטכניקה אחרת ואשתף אותכם בתהליך.זה יום מספר 10 מתוך ...www.youtube.comאתגר עיצוב לוגו ביום - יום מספר 11 - לימוד אילוסטרייטור
ברוכים הבאים לאתגר עיצוב לוגו ביום!במהלך 26 הימים הקרובים, אני אעצב כל יום לוגו של אות באנגלית לפי הסדר בטכניקה אחרת ואשתף אותכם בתהליך.זה יום מספר 11 מתוך ...www.youtube.comאתגר עיצוב לוגו ביום - יום מספר 12 לימוד אילוסטרייטור
ברוכים הבאים לאתגר עיצוב לוגו ביום!במהלך 26 הימים הקרובים, אני אעצב כל יום לוגו של אות באנגלית לפי הסדר בטכניקה אחרת ואשתף אותכם בתהליך.זה יום מספר 12 מתוך ...www.youtube.com
תודה על כמה שאתם עושים למען עם ישראל.
שלשתם נשלחו.מקפיץ.
אני בכל חדר מחשבים שאני נכנס משום מה המספר שלי נרשם בנטפרי כמנהל...אני יודע שבבני ברק רשום סיסמא לזה
מקפיץ.
נפתחו.שלשתם נשלחו.
אשמח מאוד!
מה אנחנו מרגישים? - סרטון רגשות
סרטון רגשות משתתפים - ליאורי,ג'ייד,אנדי,עידו ודניאלהיוצרת - ליאורי עידן אתר - https://s-giraffe.com/פייסבוק - https://www.facebook.com/s.giraffe.il/www.youtube.com
חלק פתוחים חלק חסומים מה שלא שלחתיאשמח מאוד!
בית | יואב ניומן, מטפל רגשי בפרדס חנה או בזום
לפעמים זה נראה מסובך מידי, בואו נפתח את זה ביחד... יואב ניומן, מטפל רגשי בפרדס חנה או בזום לפעמים זה נראה מסובך מידי...בואו נפתח את זה ביחד.. יואב ניומן,tipul-tov.co.ilבית | יואב ניומן, מטפל רגשי בפרדס חנה או בזום
לפעמים זה נראה מסובך מידי, בואו נפתח את זה ביחד... יואב ניומן, מטפל רגשי בפרדס חנה או בזום לפעמים זה נראה מסובך מידי...בואו נפתח את זה ביחד.. יואב ניומן,tipul-tov.co.ilכשמורה אומר לתלמיד כמה הוא חשוב לו - יואב ניומן
איך הגיבו נערים בבית ספר שקיבלו בהפתעה פרגון מכל הלב מהמורים שלהם? לא נגלה לכם מלבד העובדה שמאד מרגש לראות את האותנטיות של התגובות :-)tipul-tov.co.ilויסות חושי - התמודדות של ילד עם רגישות גבוהה בחייו - יואב ניומן
סרטון שממחיש באופן חוויתי את ההתמודות היום יומית של ילד עם רגישות חושית גבוהה. במצב כזה אפשר להבין עם איזה קושי ילד מתמודד בכיתה רגילה. טבעי להיות חסר שקט במצב כזה.tipul-tov.co.ilבית | יואב ניומן, מטפל רגשי בפרדס חנה או בזום
לפעמים זה נראה מסובך מידי, בואו נפתח את זה ביחד... יואב ניומן, מטפל רגשי בפרדס חנה או בזום לפעמים זה נראה מסובך מידי...בואו נפתח את זה ביחד.. יואב ניומן,tipul-tov.co.ilבית | יואב ניומן, מטפל רגשי בפרדס חנה או בזום
לפעמים זה נראה מסובך מידי, בואו נפתח את זה ביחד... יואב ניומן, מטפל רגשי בפרדס חנה או בזום לפעמים זה נראה מסובך מידי...בואו נפתח את זה ביחד.. יואב ניומן,tipul-tov.co.il
באמת?חלק פתוחים חלק חסומים מה שלא שלחתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: